Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

bir de VAG-COM la aracın yazılımını güncelleyebiliyor muyuz

enes yapiliyo bile olsa ben boyle bi riski almazdim, guncellemeyi telefona yapmiyoruz 40milyarlik araba sozkonusu, yigitinde dedigi gibi kabloda sorun olsa bitler yanlis gitse :D kaliriz olece :rolleyes: kaldiki servisler ucretsiz yapiyoken bunu , sen hala yaptiramadin biliyorum

VAG.COM la guncelleme yapılmaz b kere daha tekrar edım o kablonun yazma ozellıgı yok

ozellık acıp kapamakla guncelleme farklı durum abı,guncelleme sırasında Vw den gelen dosya dırek beyıne yuklenıyor var olan dosyaya yama seklınde.Ozellıklerı acıp kaparken ıse var olan ozellıgı aktıf hale getırmıs oluyorsun.Kablo bu durumda kumanda gorevı gormus oluyor sadece

ozellık acıp kapamakla guncelleme farklı durum abı,guncelleme sırasında Vw den gelen dosya dırek beyıne yuklenıyor var olan dosyaya yama seklınde.Ozellıklerı acıp kaparken ıse var olan ozellıgı aktıf hale getırmıs oluyorsun.Kablo bu durumda kumanda gorevı gormus oluyor sadece

biliyorum can, onu diyorum aslinda bende.. sonucta yazma ozelligi kabloya ait bi ozellik degil kablo veriyi tasiyor, aractaki yazilim gelen veriyi isliyor.. ozellik acmaysa gidip ilgili yere ilgili bytelari yazip aktif hale getiriyor.. yazilim guncellerken kullanilan kablo degisikte olabilir ayni kabloda olabilir ama bu vcds vs yazilimiyla olmayacagi kuvvetle ihtimal ..

Vagcom ile güncelleme yapılamaz. Chip yazacağınız kablo değil bunlar. Birini anti-virüs diğerini internet security olarak düşünün. Benzer olsa da farklı şeyler. Zaten güncellemeleri servis ücretsiz yapıyor.

siparişi vermeyi başardım böyle birşey dedi
Thank you for your order.

Order number is: #1106159646

You have paid: US $ 30.78

DHgate will confirm your payment within 24 hours upon the receipt of the money. Before that, your order status will remain "Awaiting Payment".
oldu sanırım

DHgate parayi alinca, 24 saat icinde odemenizi onaylar, o zamana kadar siparisiniz 'Odeme Bekliyor' olarak kalir diyo.. Olmus yani :)

Geri
Üst Alt