Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

hayırlı olsun :) Vag.com konusunda forum yeterınce bılınclenmeye basladı artık herkes sorun oldumu hata kodunu paylasır forumda arabamda kırmızı ısık yandı ne oldu acaba demez:D

Geçen televizyonun bi köşesinde kırmızı ışık yandı o nedir sevgili Kurtbil? puhaha

Sabitlenmesi çok iyi olmuş.

Garantiye de hiç bir etkisi olmaz. Adam bunları nerede yaptırdın derse diğer serviste dersin =) Bunlar aracın kendi özellikleri sonuçta. Senin mekanik ya da aracın beynine bir müdahalen yok.

yinede uyarıda bulunmak lazım Kurtbil nolur nolmaz en azından forumun selameti için için bu tür uyarılar gerekli

bende aracımı 10 şubatta alıyorum ve bu ürünü bende sipariş ediyuorum 30$ gayet uygun insallah hata yapmadan veririz siparişi

valla siteye girdim DHgate ama nasıl sipariş vereceğim yardım edermisiniz izleyeceğim yollar neler nerelere ne yazmam lazım yanlış bişey yapmak istemiyorum

Geri
Üst Alt