Anarchist
Kayıtlı Üye
evt bu gün bende denedim ve bendede oluo bazı şeyler... arkadaşta 10,3 vardı o yüzden bahsi geçen bölümlerden bazıları yok... ama yinede uzunların yanınca sislerin sönmesi olayını yaptık bide sanırım gündüz farı olayı oldu... cumartesi 10,6,3 ü götürücem arkadaşa ve diğerlerinide deniyeceğim muhtemelen bi kaç şey daha çalışacak gibi... teşekkürler....
bu arada gündüz farı dediğiniz olaymı bilmiyorum ama benim aracımda şöyle bişi oldu...
kontağı açtığım anda elfreni inikse farlarım yanıo parklara getirdiğimde normalde içerideki bütün düğme ışıkları yanardı onlar yanmıo arka parklar yanmıo farları açtımmı yanıo artık.... elfrenini çekince sönüo farlar... bu gündüz farımı oluo?
bu arada gündüz farı dediğiniz olaymı bilmiyorum ama benim aracımda şöyle bişi oldu...
kontağı açtığım anda elfreni inikse farlarım yanıo parklara getirdiğimde normalde içerideki bütün düğme ışıkları yanardı onlar yanmıo arka parklar yanmıo farları açtımmı yanıo artık.... elfrenini çekince sönüo farlar... bu gündüz farımı oluo?