Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

evt bu gün bende denedim ve bendede oluo bazı şeyler... :) arkadaşta 10,3 vardı o yüzden bahsi geçen bölümlerden bazıları yok... ama yinede uzunların yanınca sislerin sönmesi olayını yaptık bide sanırım gündüz farı olayı oldu... cumartesi 10,6,3 ü götürücem arkadaşa ve diğerlerinide deniyeceğim :) muhtemelen bi kaç şey daha çalışacak gibi... teşekkürler....
bu arada gündüz farı dediğiniz olaymı bilmiyorum ama benim aracımda şöyle bişi oldu...
kontağı açtığım anda elfreni inikse farlarım yanıo parklara getirdiğimde normalde içerideki bütün düğme ışıkları yanardı onlar yanmıo arka parklar yanmıo farları açtımmı yanıo artık.... elfrenini çekince sönüo farlar... bu gündüz farımı oluo?

o neye yarar abı :)

şimdi bizim araçlarda sinyal kolunu aşağı yada yukarı tam indirmeden yada kaldırmadan hafifçe esnettiğinde sinyal otomatikmen 3 kez sağa yada sola yanıp söner ve durur özellikle sollamalrda çok kullanışlıdır onun sayısını ayarlamanı sağlıyor

3 tekrar gayet mantıklı bi sayı ama ayarlayabilmek güzelmiş.. :)

Çok yakında kablom geliyor. Çift taraflı duyun sonunu getiricem =)

bildiğiniz gibi vag com siparişi verdim böyle bir mesaj geldi ingilizcesi olan arkadaş bi zahmet cevirebilirmi teşekkürler

Dear oguz ,

Your Order 11061596 has been shipped and you can track the status of the order with the tracking number below in 1 to 3 business days.
PO #: 11061596
Date Tracking number Shipping method Remark
Thu Jan 20 20:52:43 CST 2011 RF054509658SG SINGAPOREPOST

NOTES:

In case of any problem, you are encouraged to contact the Seller. You can do so by clicking Send Message.

* If the tracking number does not appear immediately on the carrier's site, please check back periodically for updated information.
* If you receive a damaged package, please do not accept the package and report the case to the corresponding carrier.
* If you find that the item or the number of items in the package is different from what you ordered, please do not sign the package from the carrier, and open dispute on DHgate immediately.

If you have any questions, please feel free to contact us.

Respectfully,

Safety Notice: We make every effort to ensure that all of our emails are subject to virus check before delivery, and pursuant to our policy, any “.exe” files or files containing any form of potential risks are not allowed to send to you. Please do not attempt to open any attachments containing these file extensions without prior confirmation with the sender.

Çok açıklayıcı olmuş, çok teşekkürler.. Cenk'le bunu deneriz sanırım :D

Geri
Üst Alt