Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bir de VAG-COM la aracın yazılımını güncelleyebiliyor muyuz
onun için her servisin bi kodu ve şifresi var ona göre bi yerlerden indiriliyo eğer kod varsa olur muhtemelen..
ve VAG'la işlem yaparken kablonun bi anda çıkması vs. biraz risklidir..
anladım yiğit sağol. o kodu da bulamayacağımıza göre yine servisin yolunu tutacaz her halukarda
abi zaten sık sık güncelleme çıkmaz araçlara onun için pek de elzem değil..
hakılısın zaten bu güncellemeleri neye göre çıkarıyorlar yayınlıyorlar anlamış değilim. Ender abi (swotr) 2009 ağustosta almış Leonu nerden baksan benden bir sene önce. geçen doğuş maslakta güncelleme yaptırmış vites göstergesi açılmış benim Leon için soruyorum sizin için yok diyorlar. Gerçi çok önemli bir şey değil bu vites gösterme olayı ama başka şeylerde beraberinde geliyordur muhakkak
bu sahibinden ilanlarının birinde 64 bit işletim sistemlerinde çalışır demiş şimdi pc ye bi de 64 yüklemeyle mi uğraşacaz
levent abi benim alteayada yapabilirmiyiz bunları acaba?