Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

38 nk 479 necmettin.kardeş sende varsa şu vagcom kablosu benim aracın özelliklerini açalım bi geleyim de.sen özellikleri açarsın yemekler benden sohbet muhabbet benden :)

Abi 13 ünde shenzenden yola çıktı. en az 3 hafta sürer. tnt ile isteseydim keşke 5 gün önce çıkan kargo yine shenzenden bugün elime ulaştı. Geldiğinde tabiki yaparız birşeyler. Yemek de benden olur, sohbet senden olsun yeter. Özsa2da Osman beyle mi görüştün? ben hergün arıyorum onu nerdeyse :)

Çok faydalı bir calışma ve paylaşım olmuş.Levent beye ve emegi gecen herkese teşekkürler :eek:key:

Teşekkürler bacanak çok güzel ve yararlı bir çalışma olmuş, eline sağlık bende geldiğimde birkaç şeyi açıp kapatabiliriz.

vag com ürünüm siparişi onaylandı sanırım 1-1.5 ay süre içinde gelir geldiği zaman isteyen arkadaşlar gelebilir ve özelliklerini açabiliriz merak etmeyin ücretsiz :D

Enes 64 biti DE destekler anlaminda normalde 10.6 64 bitde calismiyo bizzat denedim. Bu arada kizmazsan bir espri yapayim senin soru "asansorde 4 kisilik yaziyo 3 kisi dahami beklicez: gibi olmus :D

puhahapuhaha yok abi est. niye kızayım :) pek anlamadığım için bu pclerin 64 ve 32 bitlerin ne işe yaradığını o yüzden kafam karıştı :D

enes yapiliyo bile olsa ben boyle bi riski almazdim, guncellemeyi telefona yapmiyoruz 40milyarlik araba sozkonusu, yigitinde dedigi gibi kabloda sorun olsa bitler yanlis gitse :D kaliriz olece :rolleyes: kaldiki servisler ucretsiz yapiyoken bunu , sen hala yaptiramadin biliyorum

doğru söylüyorsun ender abi bi an telefona yazılım yüklemeyle örtüştürdüm olayı saçma oldu :) dediğin gibi yapılabilitesi olsa bile yapmamak lazım mazallah sonra uğraş dur

Vag.com la yazılım guncelleme yapamazsınız beyler.Yazma ozellıgı yok bu kablonun haberınız olsun.

Aslinda farkli seylerden bahsediyoruz. Vagcom kabloda yazma (bilgisayar mantigi ile veri gonderme) ozelligi var.zira bilgisayar veri mantiginda sifir verisini bir yapabilmek yazma ozelligidir. Bir baska deyisle bu kabloyla sadece size sunulan bir ozelligi acip kapatmak bile veri gondermek yani yazmak demektir. Ornegin veri gondermeden ariza kodlarini silemezsiniz. Ancak update yapabilme veya cip tuning gibi modifikasyon yapabilme yetkisi yada becerisi kablonun yazma ozelligi olmamasindan dolayi degil vcds programinin bu yetkiye sahip olmamasindan baska bir deyisle arac ureticisinin bu programa bu kadar izin vermesinden kaynaklanmaktadir.

Arabanın güncellenmesi uzaktan bağlantı yaparak internetten güncelliyor. Programın içinde güncel versiyonu yoksa herhangi bir araca dair kesinlikle yükseltme yapamazsınız

Arabanın güncellenmesi uzaktan bağlantı yaparak internetten güncelliyor. Programın içinde güncel versiyonu yoksa herhangi bir araca dair kesinlikle yükseltme yapamazsınız

onun ıcınde obd uzerınden baglanyosun zaten.yoksa sızın arabadakı beyının standalone b beyın gıbı bluetooth ozellıgı yok :)

Aslinda farkli seylerden bahsediyoruz. Vagcom kabloda yazma (bilgisayar mantigi ile veri gonderme) ozelligi var.zira bilgisayar veri mantiginda sifir verisini bir yapabilmek yazma ozelligidir. Bir baska deyisle bu kabloyla sadece size sunulan bir ozelligi acip kapatmak bile veri gondermek yani yazmak demektir. Ornegin veri gondermeden ariza kodlarini silemezsiniz. Ancak update yapabilme veya cip tuning gibi modifikasyon yapabilme yetkisi yada becerisi kablonun yazma ozelligi olmamasindan dolayi degil vcds programinin bu yetkiye sahip olmamasindan baska bir deyisle arac ureticisinin bu programa bu kadar izin vermesinden kaynaklanmaktadir.

kablonun bu ozellıgı yok ıste onu belırtmeye calısyorum bende suan senın kullandıgın kablonun hata sorar,sıler,log alır ama yazma yapamaz bu prgram da yazma ozellıgı olmadıgından deıl kablonun fonksıyonu farklı tamamen.Elınde yazılım atmak ıcın programın dahı olsa o kabloyu kullanamazsın.Yazılım atarken arabaya kullanılan kablo bundan farklı fonkıyon olarak.

Geri
Üst Alt