Çin mallarındaki sıkıntı yapılabilirliği kullanmadan göremememiz. bu ürünlerde çip ucuz, programı tam kullanamıyor. programın neresini kullanıyor neresinde patlıyor alıp denemeden anlaşılmıyor. ikisenedir güncellenen avrupa kabloyu kullanıyorum ve çin mallarının kalitesizliğini bu kabloyu kullanmaya başlayınca gördüm. Hangi birimlere müdahale edip edemediğini çin mallarında anlamak zor. Uzun kodlamalada ciddi sıkıntı çıkarır. Bir çok çin malı hiç uzun kodlama yapamaz. Tabi bu hiçbirşey yapamıyor anlamında değil. birçok kodlamayı yaparsın ama en önemli mesela blok ölçümü yapacaksındır, bunu yapmaz. Her malın tabi ki fiyatına göre kalitesi var. Ürün çeşitleri ve kalitesine göre farkları buradan görebilirsiniz...Gizli özellikleri ufak tefek kurcalayasım var. Aracım 14 model leon. Güncellenebilen kabloyu gönül ister tabi ama benim için gereksiz olur diye düşünüyorum. Olmuşken gene en güncel güncellenemeyen kablo mantıklı gözüküyor. Tabi bu kabloların kullanımı sınırlı diyosunuz, yapmaya çalıştığım gizli özelliklerde bana sıkıntı çıkarırsa o zaman verilen para pişmanlığa dönüşür.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
VAG COM NEDİR? SATIN ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR