Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
arkadaşla hıza bağlı direksiyon sertlik ayarı yapılıyor mu bilgisi olan var mı... yanii düşük hızda direksiyonun daha yumuşak olmasını istiyorum
Bu vagcomdan hiç anlamıyorum acaba burda Ankara'da yardımcı olabilcek biri varmı ?
Yardımcı olurum; ancak bu aralar kablom yok. Sizde varsa bakarız.
Geri vitesde aynalar insin birde kapıları kitleyince katlanır aynalar kapansın bana yeter gerisi olursa olmasada önemli değil
2006 modelerde kumandadan ayna katlama acilmiyor malesefbende 1.6 reference var 2006 model yani makyajsız kasa.. ben bu araca kumandayla cam indirip kaldırma ve kumandadan kilitleyince aynalar otomatik katlansın istiyorum nasıl yaparım?? bu vag com olayında filan pek bilgim yok.. ayrıca da van dayım... bu işi bana öğretebilecek biri var mı??