Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
hüzeyir senin kablo neden öldü otomatik update mi yaptı?bir iki haftalığına kablo ihtiyacım var benimki öldüde
Bu vagcom ile ilgili ben de birşey sormak istiyorum. Bende vcds 10.6.2 var. İşlerimi görüyor. Fakat şöyle bir problem var, önceleri (o zaman da vag 9.08 vardı, sonra 9.12) auto scan yaptığımda tüm kontrol modüllerini tarıyordu, şimdi ise sadece "engine" ve "abs brakes" tarıyor, diğerlerini auto scan'de değil, diğer seçeneklerde tarıyor yani manuel olarak fault codes'a baktığımda. Önceden mesela engine kısmına girip değerleri okuduğumda, yan yana 4 blok (rakamların yazılı olduğu küçük dikdörtgenler) içinde hepsinde rakamlar, değerler yazardı. Şimdi ise sadece il blokta rakamlar yazılı, diğerlerinde N/A yazıyor veya boş, mesela sadece "Engine Speed" gösteriyor, diğer hiç bir değeri okumuyor.yardımcı olabilirim eğer kablon öldüyse,ben ölmüş bi kabloyu düzelttim bi görüşelim istersen işin görülsün belki seninkide düzelebilir
huzeyir@hotmail.comyardımcı olabilirim eğer kablon öldüyse,ben ölmüş bi kabloyu düzelttim bi görüşelim istersen işin görülsün belki seninkide düzelebilir
Bende böyle bir problem yok... Direk takıyorum çalışıyor. Ama full herşeyi okumuyor yukarda yazdığım gibi...d_darko ,inan pek bilgim yok o konuda ama sende yapabilirsen su yöntemi dene.hüzeyir senin için de yazıyorum
simdi kablonu bağlayınca usb aygıtı tanınmadımı diyor yoksa usb<->serial devicemi diyor?
Bende böyle bir problem yok... Direk takıyorum çalışıyor. Ama full herşeyi okumuyor yukarda yazdığım gibi...