Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

Sadece Ivır Zıvır Arızaları Silmek için bile çok işe yarar diğer özellikler bende yüklü zaten ;) Ama bende düşünüyorum bi kablo sonuçta kendi işini kendin yapmanın tadı hiç bişey de yoktur kolay gelsin çok yararlı ve ince düşünülmüş bi etkinlik olmuş tebrikler ve dahi teşekkürler :eek:key:

1.6 tdi style için de yapılabilecek birşeyler varmı bu kablo ve yazılımla? Donanım olarak çoğunu desteklemicektir sanırım.

1.6 tdi style için de yapılabilecek birşeyler varmı bu kablo ve yazılımla? Donanım olarak çoğunu desteklemicektir sanırım.

Gauge Test (Welcome mode), sisler üzerinden coming home ve uzun-sis dönüşümlü yanması yapılabilir. Coming home süresi ayarlanabilir. Serviste sadece gauge test yapabilirler; onu da herkes bilmiyor.

Gauge Test (Welcome mode), sisler üzerinden coming home ve uzun-sis dönüşümlü yanması yapılabilir. Coming home süresi ayarlanabilir. Serviste sadece gauge test yapabilirler; onu da herkes bilmiyor.
ilker şu ata dan sonra seat satış-servis i ben alıcam servisin başına da seni alacam kanka..elinde avgcom vagcom gezz arada vas falan da takılırsın:):):)

ilker şu ata dan sonra seat satış-servis i ben alıcam servisin başına da seni alacam kanka..elinde avgcom vagcom gezz arada vas falan da takılırsın:):):)

Ilker'den iyi vagcomcu yok Ankarada :D
El frenine farları bağlayıp gösterleri söndürdü puhaha
Kaç araba el freniyle farları açıp kapatabilir :eek:

Geri
Üst Alt