Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

Sigortadan benim arabayı alan kişi 1 hafta bu farlar niye yanıp sönüyo diye uğraşcak :D
Heralde beyin yandı dicekler puhaha

arkadaslar kayseride bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse varmı yada servis yapıyormu?

Çoğu servis anlamaz. Kayseri'de yardımcı olan bir üye vardı ama adını unuttum.

arkadaşlar selam.2012 1.6 tdi stylance leon için direksiyondan aynaların katlanması,geri viteste sağ yan aynanın aşağıyı göstermesi özellikleri yapılabilir mi?bir de bu kabloyu nereden temin edebiliriz.

arkadaşlar selam.2012 1.6 tdi stylance leon için direksiyondan aynaların katlanması,geri viteste sağ yan aynanın aşağıyı göstermesi özellikleri yapılabilir mi?bir de bu kabloyu nereden temin edebiliriz.

direksiyondan aynaların katlanması ? :S yeni bir teknoloji mi?

Sağ aynanın aşağıyı göstermesi için modül takılıyordu sanırım ama vagcomdan yapılmıyor o. Bende o özellik var mesela

direksiyondan aynaların katlanması ? :S yeni bir teknoloji mi?

Sağ aynanın aşağıyı göstermesi için modül takılıyordu sanırım ama vagcomdan yapılmıyor o. Bende o özellik var mesela

kumandadan yazacaktım direksiyondan yazmışım.:)

Geri
Üst Alt