ilkerbilim
Kayıtlı Üye
bunu golflerde yapabilirmiyiz golfler için yapacak varmı? aracım golf 6 2010 tdi
Ankara'ya yolunuz düşerse yaparız.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bunu golflerde yapabilirmiyiz golfler için yapacak varmı? aracım golf 6 2010 tdi
Merhaba Arkadaşlar 2008 ibize 1.4 tdi ile bu kabloyu deneyenlar varmı? Varsa neler yapılabiliyor.(Hangi özellikler açılıp kapatılabiliyor?) Bide aracım için bu kablonun hangi sürümünü temin etmem gerek?
GÜNCELL !!!
Malesef çok kurcalayamadım. 15km/h'yi geçince kapıların ve bagajın otomatik kilitlenmesini ve anahtarı çıkarınca kilitlerin açılmasını açmıştım. Güncel almakta fayda var. 10.6'dan düşüğünü almayın.
Geçenlerde optimum avmnin garajında yanıma benim arabanın 2007signo modelinden geldi yaşlıca bi amca kullanıyodu kapıları kitlerken leonlerdaki bi öterek kapattı oem bi alarm deildi orjinal vag alarmın sesiydi soramadımda amcaya nasıl yaptın die . Acaba vagcomla açılabilecek bir şey mi? Çok merak ettim.
1) Yalnızca hafızalı koltuk bulunan araçlarda yapılabilir.
2) Hiç denemedim ama egzoz gazının içeri girmesini engelliyor.
3) Vagcom'un böyle bir özelliği yok.
ben park lambası sürekli yansın istiorum.... yani far anahtarını ben park konumunda bırakıyım, giderken sürekli yansın.. anahtarı kontaktan çıkarınca da kendisi sönsün, açık unutma derdi olmasın.. bu yapılabiliyor mu ? bilgisi olan var mı ?
Yapılabiliyor. Şu an kablom olmadığı için kodunu yazamıyorum. Yakında yazarım.