Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

Konuyu gorunce aklima geldi. Gecenlerde Dogus'a gittim, soyledim. Iceri aldilar araci. Servis danismaniyla birlikte acabilecegimiz ozelliklere baktik fakat hicbirisi olmadi. Servisteki program eski sanirim, cunku burada gordugum programin arayuzuyle hicbir alakasi yok. Tek desitirebildigimiz coming home ozelliginin suresi oldu. 10 saniye olan sureyi 30 saniyeye cikarttik, o kadar. Acaba burusu yardimci olabilir mi bana, hangi kabloyu almam gerektigi konusunda? Ebay'de baktim ama bir cok cesit kablo var ve surumleri de farkli farkli. Bir ornek verebilirmi birisi acaba bana ebayde ki kablolardan?

Konuyu gorunce aklima geldi. Gecenlerde Dogus'a gittim, soyledim. Iceri aldilar araci. Servis danismaniyla birlikte acabilecegimiz ozelliklere baktik fakat hicbirisi olmadi. Servisteki program eski sanirim, cunku burada gordugum programin arayuzuyle hicbir alakasi yok. Tek desitirebildigimiz coming home ozelliginin suresi oldu. 10 saniye olan sureyi 30 saniyeye cikarttik, o kadar. Acaba burusu yardimci olabilir mi bana, hangi kabloyu almam gerektigi konusunda? Ebay'de baktim ama bir cok cesit kablo var ve surumleri de farkli farkli. Bir ornek verebilirmi birisi acaba bana ebayde ki kablolardan?

Doğuş'un kullandığı kablonun adı VAS. Yaptğınız değişikliklere genellikle izin vermez. E-bay'dan alacağınız kablolar pahalıya gelecektir. igci_01(Mehmet) ile görüşün kablo için.

Ebayde ki kablolar 7-10 eu arasi degisiyo. O kadar da pahali degil. Maddi acidan sIkinti yok yani. Bana ornek kablo lazim sadece :)

Bu işler yeni çıktığı zamanlar bakıyordum. Kargo ile pek ucuza gelmiyordu :)

bunu golflerde yapabilirmiyiz golfler için yapacak varmı? aracım golf 6 2010 tdi

ebay da falan pek çin malı yok o mavi kablolar en dandik kablo 4.09.1 diye tabir edilir bizim ibizalara olmuyor onlar.o kablonun 8-9 sürüm üstleri mevcut bulabilrseniz 10.6.2 bulmaya bakın şuan en güncel 11.4 olması lazım

selamlar.Acaba seat ibiza 2006 100hp referance costa da vag com 409.1 ile
1.geri vitese takıldığında sağ aynanın inmesi ayarlanabilir mi?
2.geri vitese takınca fan açıksa içerideki havayı döndürme aktif oluyor fan hızlanıyor.iptal edilebilir mi?
3.aracımın yakıt tüketiminin çok olduğundan şüpheleniyorum vag comla kontrolü yapılabilir mi? varsa bozukluk düzeltilebilir mi?
Bu arada
a) anahtarın açma düğmesine tek basışta bütün kapıların açılmasını aktif hale getirmeyi başardım.
b) koforlu sinyallerin 5 saniye yanmasını aktifleştirdim.
c) kapılar kilitlenip/açılma sesini on yaptım ama işe yaramadı :) galiba bibleyecek hoparlörü yok.
saygılarımla.

selamlar.Acaba seat ibiza 2006 100hp referance costa da vag com 409.1 ile
1.geri vitese takıldığında sağ aynanın inmesi ayarlanabilir mi?
2.geri vitese takınca fan açıksa içerideki havayı döndürme aktif oluyor fan hızlanıyor.iptal edilebilir mi?
3.aracımın yakıt tüketiminin çok olduğundan şüpheleniyorum vag comla kontrolü yapılabilir mi? varsa bozukluk düzeltilebilir mi?
Bu arada
a) anahtarın açma düğmesine tek basışta bütün kapıların açılmasını aktif hale getirmeyi başardım.
b) koforlu sinyallerin 5 saniye yanmasını aktifleştirdim.
c) kapılar kilitlenip/açılma sesini on yaptım ama işe yaramadı :) galiba bibleyecek hoparlörü yok.
saygılarımla.

1) Yalnızca hafızalı koltuk bulunan araçlarda yapılabilir.

2) Hiç denemedim ama egzoz gazının içeri girmesini engelliyor.

3) Vagcom'un böyle bir özelliği yok.

Geri
Üst Alt