Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

Bakirköy ataköy yeşilköy yeşilyurt:) taraflarinda olan varmi

arkadaşlar kablom yalan oldu galiba yeniden çalışır hale getirebilen biarkadaşwardı sanki amabulamadım bilen duyan yada yeniden kabloyu programlaya bilen warmı

dun ender elektroniğe uğradım bazı özelikleri actık ama kapılar kapanıp acıldığında blip sesi olmadı araçda pazır yokmuş , birde yağmur yağdığında sanruf ve camların otomatik kapanmasını actım dedi ama muhtemelen calımayabilir dedi bir kac kişide daha denemiş olmamış , bunların dısındakileri actık aktif çalısıyolar.

Araba kilitlendikten 1-2 dakika sonra devreye giriyor yağmur sensörü. Bir de öyle dene.

kabloyu temin edecek biyer arıyorum arkadaşlar birde ender elektronik ne kadar alıyor ona göre kablo alıcam temin edersem bende ibiza mk5 için böyle bir konu açıcam kodlar hazır

Geri
Üst Alt