Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

arkadaşlar vagcomla arabayı kurcalayan baya bir üye var sanırsam. bende arabada ki çakmaklığı kontağa bağlı olmadan kullanmak istiyorum. bunun bir uzun kodlaması falan var mı. yani anahtar üzerinde fakat kontak açık değilken çakmaklığı kullanabileyim anahtarı çıkardığımda devredışı kalsın istiyorum.

Belki yarın bulabilirim bu soruna cevap:) başka bir sitede passat için yapanlar var. Orayı okuyorum 25 sayfa.zaman kalmadı yarın devam edeceğim:)

Çamurluktaki sinyaller nasıl açık kaldı. Ben de baya birşey denedim sürekli gündüz farı dahil birşeyler açtım kapadım ama yan sinyalleri sürekli yakacak birşey görmedim. Hangi başlıktan yaptınız onu? ön sinyalleri ben de çok aradım fakat bulamadım malesef.

Malesef hatırlamıyorum hiç. Ama Central elec 09 dan uzun kodlamaya girince ışık ayarları var. tiguian golf scricco yazıyor zaten ordan seçtim. Dene diyecem ama geri dönüşü olmaya bilir:)
Olursada artık servisten elle girişini yaptırırsın

Biraz önce yine kurcaladım:)
Kontaktan anahtarı çıkartınca otomatik kapıları açık konuma alıyor onu yaptım.
Gündüz sürüş farlarının parlaklığını azalttım. Daha iyi oldu biraz daha. Yağmur yağdığında camların kapanması için hala araştırmadayım..

11052011182u.jpg

11052011183.jpg

bu vag olayını bi türlü yapamadım aldım cd kırık geldi netten indirdim olmadı 2 sürümüde denedim kaç pcde denedim olmadı vag bozuk diyeceğim ama takınca önce kırmızı sonra yeşil ışık yanıyor ama baglanmıyor :(

bu vag olayını bi türlü yapamadım aldım cd kırık geldi netten indirdim olmadı 2 sürümüde denedim kaç pcde denedim olmadı vag bozuk diyeceğim ama takınca önce kırmızı sonra yeşil ışık yanıyor ama baglanmıyor :(

ilk sayfadaki program versiyonunu dene bir de. Bu arada bilgisayarında antivirus uygulaması varsa kapatmanı öneririm. Uygulamada hata verir yoksa.
Peki bilgisayara aracı bağladığında tanıma gerçekleşiyor mu?

106.3 ü denedim bağlanmadı araca 106 versiyonu denedim ondada hep hata verdi yanı her yolu denedim ama bir türlü çözemedim antivirüs yok kullanmıyorum usbden girişi yapınca pc ye bağlantı tıngırtısı geliyor hepsin bundan ibaret

Kabloda bir sıkıntı vardır ozaman. Enesin kablo bendeydi bilseydim flyinn ışıklarda takar denerdik:)

Arkadaşlar kabloyu 1 günlük verebilecek birisi varmi ben siipariş verdim daha gelmeid ama farkli şeyler buldum denemek istiyorum

Geri
Üst Alt