Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

Biraz önce Enes'in sayesinde kabloya ulaştım.
Welcome modu yaptım başarılı. Aracı kilitleyip açınca farlar yerine sisler yanıyor(far sensörü var araçta)
Ancak yağmur sensörünün olmasına rağmen camların ve sunroofun kapanmasını yapamadım! Yapabilen oldumu?
Geri viteste sağ aynanın inmesi de olmadı. Koltuk ısıtma ile alakalı diyenler var ama 2008 jettada standart geliyor bu özellik ki ısıtma yok bu araçta.
Bunu yapabilen var mı?

Evet bu kablo olur. Ama yurtdışında 70 tlye de var:) itrademall.com tavsiye ederim ben ordan almıştım. Ayrıca o kabloyu takacağınız soket direksiyonun sol tarafındaki korumayı çıkarmadan ulaşılamaz. Koruma dediğim de 2 tırnaklı bir parça . Sol köşesinden hafifçe zorlayınca çıkıyor.

Hatta fotoda görebilirsiniz.
attachment.php

Evet bu kablo olur. Ama yurtdışında 70 tlye de var:) itrademall.com tavsiye ederim ben ordan almıştım. Ayrıca o kabloyu takacağınız soket direksiyonun sol tarafındaki korumayı çıkarmadan ulaşılamaz. Koruma dediğim de 2 tırnaklı bir parça . Sol köşesinden hafifçe zorlayınca çıkıyor.

Hatta fotoda görebilirsiniz.
attachment.php

cevabın için çok teşekkür ederim akşam bi bakim bulabilirmiyim:eek:key:

edit:evet buldum walla çok saol 1 haftadır altlara baka baka boynum tutulcaktı kablo girişi arim diye :D

Arkadaşlar başıma gelenleri söyleyim bugün.
Öncelikle hiçbir işleme başlamadan önce yedek alın. nasıl alırsıız bilmiyorum:) Bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor!
Mesela ön sinyalleri yapmaya çalıştım bugün.1saat uğraştım. Sonuç: hüsran! olmadığı gibi aracın bazı ayarlarda bozuldu ve geri döndüremedim. Gündüz sürüş farım iptal oldu,çamurluktaki sinyaller açık kaldı. Parklar devamlı açık, gündüz sürüş farının tek biri geri viteste çalışıyor..
Tek çözüm Seat teknikten aracın orjinal hex kodları alınarak serviste elle girişi yapıldı ve orjinal ayarlara geri döndürebildik.
Ama yarın uğraşmaya devam:)

Vagcom ile ön sinyalleri yakabilen var mı?
ikinci sorun ise yağmur sensörü devreye girdiğinde camları otomatik kapatmıyor.
Sunroof camlar ile otomatik kumandadan açılmıyor.
Fikri olan varmı?
yoksa board farklı mı bizdeki ondan kaynaklımıdır?

Öncelikle hiçbir işleme başlamadan önce yedek alın. nasıl alırsıız bilmiyorum:) Bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor!
Mesela ön sinyalleri yapmaya çalıştım bugün.1saat uğraştım. Sonuç: hüsran! olmadığı gibi aracın bazı ayarlarda bozuldu ve geri döndüremedim. Gündüz sürüş farım iptal oldu,çamurluktaki sinyaller açık kaldı. Parklar devamlı açık, gündüz sürüş farının tek biri geri viteste çalışıyor..
Tek çözüm Seat teknikten aracın orjinal hex kodları alınarak serviste elle girişi yapıldı ve orjinal ayarlara geri döndürebildik.
orjinal hex kodlarını da servisten mi aldınız?çünkü ben yedek almamıştım bende kurcalarken coming-leaving home ayarını bozdum ya gece gündüz çalışıyor yada hiç çalışmıyor:(geri göndüremiyorum:(

orjinal hex kodlarını da servisten mi aldınız?çünkü ben yedek almamıştım bende kurcalarken coming-leaving home ayarını bozdum ya gece gündüz çalışıyor yada hiç çalışmıyor:(geri göndüremiyorum:(

Evet servisten aldım. Ancak onlarında ellerinde yoktu. Seat Teknik bölümü arayarak istediler. Senin avantajın senin arabanın özelliğinde çok 1.4 leon var:) Çok kolay bulabilirsin.

Evet servisten aldım. Ancak onlarında ellerinde yoktu. Seat Teknik bölümü arayarak istediler. Senin avantajın senin arabanın özelliğinde çok 1.4 leon var:) Çok kolay bulabilirsin.
teşekkürler ibrahim bir arayım bakalım servisi

Çamurluktaki sinyaller nasıl açık kaldı. Ben de baya birşey denedim sürekli gündüz farı dahil birşeyler açtım kapadım ama yan sinyalleri sürekli yakacak birşey görmedim. Hangi başlıktan yaptınız onu? ön sinyalleri ben de çok aradım fakat bulamadım malesef.

arkadaşlar vagcomla arabayı kurcalayan baya bir üye var sanırsam. bende arabada ki çakmaklığı kontağa bağlı olmadan kullanmak istiyorum. bunun bir uzun kodlaması falan var mı. yani anahtar üzerinde fakat kontak açık değilken çakmaklığı kullanabileyim anahtarı çıkardığımda devredışı kalsın istiyorum.

Geri
Üst Alt