Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

bu kablo ile makyajsız kasada ne gibi özellikler eklenebiliyor??

Kablo ile çalısmam bitti..Levent üstadım böyle bir paylasimla herkesi faydalandirdigin için bir kere daha sana teşekkür ederim..
Aktif ettiklerim;
Welcome modu
Sellektor durumunda kısa farlarla senkron durumu
Sinyal sayısı artırımı

Diğer ozellikleride aktif ettim ama ne yazık ki sadece bunlar çalışıyor stabil olarak
Not:aracım makyajli kasa..
Benden sonraki arkadasa pm attım kargo bilgileri için:eek:key:

Voodoorush nickli arkadas kargo bilgileri için attığım mesaja cevap donmedi..bugün aksama kadar bir dönüş olmazsa sıradaki diğer arkadas jackie nickli arkadastan kargo bilgilerini istiyecem, bilgilerinize..

Voodoorush nickli arkadas kargo bilgileri için attığım mesaja cevap donmedi..bugün aksama kadar bir dönüş olmazsa sıradaki diğer arkadas jackie nickli arkadastan kargo bilgilerini istiyecem, bilgilerinize..

Kablo bugün voodoorush nickli Cetin arkadasa teslim kargolandi..

dün ender elektronikde sinyal lambalarının sabıt yanması kapıları acma kapamada bip sesi selektör yapılduğunda sislerın sönmesı . olaylarını actırdım . bişey sorucam bu sinyallerın sabıt yanması muanede sorun oluyomu.

Geri
Üst Alt