Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

Senden önceki arkadas kablo ile neler yapıp yapamadığını tecrubelerini aktarsaydı keske..ayrıca kime ve ne zaman gönderildiği bilgisi burdan verilmeyecekmiydi her defasında??

evet arkadaşlar lütfen kurallardaki gibi kablo durumunu yazalım

k.çekmece yaza z.burnuna şirinevler yenibosna merter semtlerinde kablosu olan arkadaş varsa şu benım aracıda bir yapalım teşekkürler

k.çekmece yaza z.burnuna şirinevler yenibosna merter semtlerinde kablosu olan arkadaş varsa şu benım aracıda bir yapalım teşekkürler

bu akşam menekşe buluşmasına gelirseniz benim kabloyu getirecem. herkes faydalansın yalnız benim laptop'ım yok 32 bit işletim sistemli bir pc getiriseniz hallederiz :)

kablo bugün itibarı ile elime ulaştı..yarın uğraşayım bakalım biraz..benim notebook win7 32bit umarım sorunsuz çalışır...

Geri
Üst Alt