Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

ya bende nıe kapı kılıtlerı acılmıyor kontaktan cektıkten sonra onu merak edıyorum

arkadaşlar bu aletle ön farlarda bulunan sinyal işiklarını parklarla birlikte yanar hale getırebılıyomuyus.aracım 2008 1.4 tsı.

öyle bir özellik var ama nerden açıldığını bulamadım kablom bugün geldi haftasonu bol bol kurcalarım artık :D

arkadaşlar bu aletle ön farlarda bulunan sinyal işiklarını parklarla birlikte yanar hale getırebılıyomuyus.aracım 2008 1.4 tsı.

Amerika ve Kanada ön Sinyal Lambalarini devamli Aktif etmek

Önemli Uyari !

Bu ön Sinyal Lambalarini Aktiflestirmek sadece Amerika ve Kanada icin özeldir, orada bu tür Fonksiyon icin izin vardir. Avrupa ve Türkiye´de bu Fonksiyon yasaktir. Bu Sinyal Lambasi Aktif Kodlama icin mesuliyet kabul etmiyorum, herkez kendisi bileceyi istir !

quote:

Amerika ve Kanada ön Sinyal Lambalari Sürekli aktiflik nedir ?

Bu özelliyi kodladiginiz an ön taraftaki Sinyal Lambalari ayarladiginiz Isik Siddetine göre yanacaktir ! Tavsiye edilen Siddeti 10% - 15% arasidir. Sinyal Kolunu tetiklediginiz an bu özellik kapaniyor ve sadece Sinyal isigi yaniyor ve Sinyal isik görevi bittiyi an tekrar yaniyor bunlar ! Devami icin Resimlere bakiniz. Bu Sinyal Lambalari sadece Park veya Normal Farlar yandimi yaniyo. Far Salter Konumu "AUTO" veya eski Model´lerde "Tünel" Sembolü veya "0" konumda yanmiyor. Eger "AUTO" konumunda Farlar yandimi Sinyal´lerde yaniyor tabiki.

Kodlama:

Adres 09 [Santral Elektrik] -> Fonksiyon 07 [Uzun Kodlama] -> Byte 07´de i DEC´e 15 yaziyoruz ve Kodlamayi kayit edip Sinyal Lambalari 15% aktif bir sekilde yaniyor !

not: alıntıdır passatta denemişler oluo leonlarda oluomu denemek gerek

Amerika ve Kanada ön Sinyal Lambalarini devamli Aktif etmek

Önemli Uyari !

Bu ön Sinyal Lambalarini Aktiflestirmek sadece Amerika ve Kanada icin özeldir, orada bu tür Fonksiyon icin izin vardir. Avrupa ve Türkiye´de bu Fonksiyon yasaktir. Bu Sinyal Lambasi Aktif Kodlama icin mesuliyet kabul etmiyorum, herkez kendisi bileceyi istir !

quote:

Amerika ve Kanada ön Sinyal Lambalari Sürekli aktiflik nedir ?

Bu özelliyi kodladiginiz an ön taraftaki Sinyal Lambalari ayarladiginiz Isik Siddetine göre yanacaktir ! Tavsiye edilen Siddeti 10% - 15% arasidir. Sinyal Kolunu tetiklediginiz an bu özellik kapaniyor ve sadece Sinyal isigi yaniyor ve Sinyal isik görevi bittiyi an tekrar yaniyor bunlar ! Devami icin Resimlere bakiniz. Bu Sinyal Lambalari sadece Park veya Normal Farlar yandimi yaniyo. Far Salter Konumu "AUTO" veya eski Model´lerde "Tünel" Sembolü veya "0" konumda yanmiyor. Eger "AUTO" konumunda Farlar yandimi Sinyal´lerde yaniyor tabiki.

Kodlama:

Adres 09 [Santral Elektrik] -> Fonksiyon 07 [Uzun Kodlama] -> Byte 07´de i DEC´e 15 yaziyoruz ve Kodlamayi kayit edip Sinyal Lambalari 15% aktif bir sekilde yaniyor !

not: alıntıdır passatta denemişler oluo leonlarda oluomu denemek gerek
maalesef bizim araçlarda o bölümü bulamadım

Geri
Üst Alt