Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

bugün ilker bilim arkadaşımızın vag com kablosu geldi ve kendimin 2009 makyajsız leonumu bağladım ancak bizdeki menüler hiç de ilk sayfadaki gibi kolay olmadı deneme yanılma yoluyla yapmak zorunda kaldık.Dönüşe duyarlı sis farı ve uzunlarla sislerin kombineli olarak değişimini gerçekleştirdik.wellcome mode zaten olmuyordu.sinyal sayısını değiştirmek istemedim.Ancak yağmur yağarken camların ve sunroofun kapanmasını vede coming home leaving home u sislere alma olayını gerçekleştiremedik bunları makyajsız kasada gerçekleştirebilen olduysa yazarsa çok sevinirim.bu arada bakım zamanı işareti çıkıyor bunu nasıl kapatabilirim?
bilgisi olan yokmu yardım edecek birisi?

Kablo bugün 12:24 sularında TORO_BLANCO ' ya kargolanmıştır.

Makyajlı ve makyajsız kasada açılanları bilen birisi topluca yazabilir mi?

Arkadaşlar anahtarı çıkarınca kapıların kilidinin otomatik açılmasını zor da olsa yaptım. Çalışmadığını söyleyen arkadaşlar vardı sanırım. Her girdiğimde kodu sıfırlamasına rağmen sonunda yaptım. Denemek için aracı 20 km hıza çıkardım ve kilitlendi. Sonra durdum ve anahtarı çıkardım kapılar açıldı.

Ana Menü "Select" "9 " "10 Adaptasyon" orada Auto lock ve unlock seçenekleri var alt alta. "New Value" seçeneğinden "1" seçiyoruz. Test diyoruz ve kaydedip çıkıyoruz. Tekrar girdiğimde sıfırlandı o yüzden kontrol için girmeyin tekrar :)

Bu arada makyajlı kasada (far sensörsüz) coming home leaving home çalıştırabilen oldu mu? Bende sisler yanarken uzunları yakınca dönüşümlü yanmaları da çalışmadı. Çalıştırabilen olduysa tekrar uğraşacağım. Teşekkürler.

Arkadaşlar anahtarı çıkarınca kapıların kilidinin otomatik açılmasını zor da olsa yaptım. Çalışmadığını söyleyen arkadaşlar vardı sanırım. Her girdiğimde kodu sıfırlamasına rağmen sonunda yaptım. Denemek için aracı 20 km hıza çıkardım ve kilitlendi. Sonra durdum ve anahtarı çıkardım kapılar açıldı.

Ana Menü "Select" "9 " "10 Adaptasyon" orada Auto lock ve unlock seçenekleri var alt alta. "New Value" seçeneğinden "1" seçiyoruz. Test diyoruz ve kaydedip çıkıyoruz. Tekrar girdiğimde sıfırlandı o yüzden kontrol için girmeyin tekrar :)

Bu arada makyajlı kasada (far sensörsüz) coming home leaving home çalıştırabilen oldu mu? Bende sisler yanarken uzunları yakınca dönüşümlü yanmaları da çalışmadı. Çalıştırabilen olduysa tekrar uğraşacağım. Teşekkürler.

kilit açma olayı hoşuma gitti deneyecem :)
evet bende şu an uzunlarla sislerim dönüşümlü yanıyor selektör yapınca siz de neden olmadı :confused:

yalnız şöyle bir durum var sisler dönüşe duyarlı olduğu için direksiyonun düz olduğundan emin olun yoksa biri çalışıyor diğeri çalışmıyormuş gibi gelebilir size ;)

kilit açma olayı hoşuma gitti deneyecem :)
evet bende şu an uzunlarla sislerim dönüşümlü yanıyor selektör yapınca siz de neden olmadı :confused:

Tekrar deneyeyim onu bi. Bende 2 adet kodlamada uyarı verdi ve equipment numarasını 12345 olarak değiştirdi. Sizde de öyle bir uyarı oldu mu? Belki ondan dolayı olmamıştır tekrar denemem hatta o equipment numaralarını bulmam gerekecek. :S

Kilit olayı süper oldu. Bagajdan bilgisayar vb almak için kumandadan tekrar açmam gerekiyordu kurtuldum.

Direksiyonun düz olmasını hangi kod için söylediniz? Bir de coming home leaving home çalışan far sensörsüz makyajlı kasa var mı acaba hiç? Ona göre yapana kadar deneyeceğim. :)

Tekrar deneyeyim onu bi. Bende 2 adet kodlamada uyarı verdi ve equipment numarasını 12345 olarak değiştirdi. Sizde de öyle bir uyarı oldu mu? Belki ondan dolayı olmamıştır tekrar denemem hatta o equipment numaralarını bulmam gerekecek. :S

Kilit olayı süper oldu. Bagajdan bilgisayar vb almak için kumandadan tekrar açmam gerekiyordu kurtuldum.

Direksiyonun düz olmasını hangi kod için söylediniz? Bir de coming home leaving home çalışan far sensörsüz makyajlı kasa var mı acaba hiç? Ona göre yapana kadar deneyeceğim. :)

bende de uyarı gibi bir şey çıkmıştı önemsemedim OK deyip geçtim hepsine sonra bi problem olmadı

direksiyonun düz olmasını selektör yapınca sislerin sönüp uzunların yanması özelliği için söyledim. eğer direksiyon sağa veya sola çevriliyse o taraftaki sis selektör yapınca sönmüyor.

bende coming home özelliği eski usul devam ediyor malesef ama sadece kısalar yerine sisler yanıyor ama leaving home çalışmadı

Geri
Üst Alt