Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

bu arada arkadaşlar kargo istanbul içi 5 günmü sürdü ???

dün ender elektronikde sinyal lambalarının sabıt yanması kapıları acma kapamada bip sesi selektör yapılduğunda sislerın sönmesı . olaylarını actırdım . bişey sorucam bu sinyallerın sabıt yanması muanede sorun oluyomu.

olur,sonucta orjınalınde olan b durum degıl

bugün ilker bilim arkadaşımızın vag com kablosu geldi ve kendimin 2009 makyajsız leonumu bağladım ancak bizdeki menüler hiç de ilk sayfadaki gibi kolay olmadı deneme yanılma yoluyla yapmak zorunda kaldık.Dönüşe duyarlı sis farı ve uzunlarla sislerin kombineli olarak değişimini gerçekleştirdik.wellcome mode zaten olmuyordu.sinyal sayısını değiştirmek istemedim.Ancak yağmur yağarken camların ve sunroofun kapanmasını vede coming home leaving home u sislere alma olayını gerçekleştiremedik bunları makyajsız kasada gerçekleştirebilen olduysa yazarsa çok sevinirim.bu arada bakım zamanı işareti çıkıyor bunu nasıl kapatabilirim?

2011 Leon 1.4 TSI Style

*Welcome Mode
*Far yerine sislerde Coming Home
*Uzun-Sis kombinasyonu açıldı.

Daha çok kurcalayamadım ama bir çok fonksiyon buldum. Bu arada yeni A6'da da welcome mode açtım. Vites yükselt-düşür göstergesi de açtım ama otomatik olduğu için işe yaramadı.

Mehmet'in (igci_01 | 2009 1.4TSI Stylance) menüsü çok çok farklıydı. Dönüşe duyarlı sisleri ve uzun-sis kombinasyonunu açtım. Xenonların ömrünü uzatmak adına Coming Home ve Leaving Home'yi sislere almak istiyorduk ama bulamadık. Yapan arkadaşlar söylerse sevinirim.

bu arada arkadaşlar kargo istanbul içi 5 günmü sürdü ???

Bana voodoorush'tan geldi kablo.. Sakaryadan.. Evet arkadaşlar sıra kimdeyse bana adres bilgilerini yollayabilir mi.. İstanbul içi elden alım da olabilir ..

1) Istekler bu mesajin altina yazilacaktir
2) Talep sirasina gore liste belirlenecektir
3) Bu islem forumu aktif kullananlara bir yarari olmasi dusunuldugunden en az 50 mesaj sayisina sahip olanlar listeye eklenecektir
4) Her kullanici icin 2 gun sureyle urunu kullanacak
5) En gec 3.gun icinde listede kendisinden sonra gelen kisiyle baglanti kurarak urunu gonderecek
6) Gonderime ait kargo numarasini bir sonraki kisiye telefonla iletecek ve bu durumu bu basligin altinda bildirecek (Kargo takip numarasını kime yollandığı vs)
7) Kabloyu alan kişi kullanım hakkında daha önce irtibat kurduğu yollayıcıyla irtibata geçecek
8) Tum sorumluluk kullaniciya aittir, bu islemin risk tasiyabilecegini dusunerek hareket etmelidir

İSİM SIRALAMASI

1-PATRON
2-ENESEROL
3-LEONİZM
4-FLOYDİAN
5-BABAERKAN
6-VOODOORUSH
7-JACKİE
8-TORO_BLANCO

KABLONUN DURUMU

28.02.2011 KABLO jakie de

Sıra TORO_BLANCO da onunla irtibata geçin cevap gelmezse lütfen bana yollayın

Bu arada Arkadaşlar Konu Tüm Zamanların Hem okunma hemde Cevaplanma açısından EN HİT Leon konusu oldu :)

Geri
Üst Alt