Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

o kablo tekrar hayata nasıl döndü? Benimki de aynı şeylerden geçti çünkü ama benimki hala yatıyor. Yabancı sitelerde farklı sürüm kullanılsa bile kablonun öldüğü yazılmış. 106 kablosuna 10.6.3 kullanınca kablo ölür demişler yani. Ama siz de ben de kullandık 10.6.3. Sizinki 10.6 ile yeniden çalıştı ama benimki olmadı bir türlü. Ne yapsam bilemedim. Önerisi olan var mı?

Bugün ben - ömercan - ömer - ilker buluştuk , biraz arabaya baglandık , sonra foto çektik , yemek yedik, çay içtik, kısacası vagcom bahane ortam şahaneydi :)

Kablo 15.30 da, Serbay abiye (PATRON) postalandı ,

kanka benım su kapı olayı olmadı sanırım bu aksam baktım cıktıgımda acılmadı ben actım 2 kere basmak gerektı acaba neden:confused:

bu arada cok tesekkur edıyorum

2 kere basma olayı güvenlik için önce sadece şöför kapısını açıyo

kanka benım su kapı olayı olmadı sanırım bu aksam baktım cıktıgımda acılmadı ben actım 2 kere basmak gerektı acaba neden:confused:

bu arada cok tesekkur edıyorum

Mesajı yeni gördüm.. Rica ederim kanka ne demek... Biz sadece kontak çıkarıldığında tüm kapıların açılmasını yaptık
Diğerini sen söyledin mi hatırlamıyorum ya da dalgınlığıma geldi. :(

O kapı olayını halletmek için tekrardan arabaya bağlamaya gerek yok , Kısa bi yolu vardı kumandadan halledilebiliyordu diye hatırlıyorum , Serbay abinin bi konusunda vardı , bulursam paylaşıyim ya da o görürse yazar :)

kardesım orada cıkardıgımızda oldu ama eve geldıgımde olmadı demın denedım turladım geldım cıkardım acılmadı benım acmam gerektı:kizgin:

Geri
Üst Alt