Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

benim sıra atladı Alp normalde sana gelecek sıra. Ben yapamadım vakit kaybetmeyeyim diğer arkadaşlarda denesin diye aynı gün yolladık kabloyu onlar halletmişler diğer programlarla iş bana geri döndü ben yollucam sana :)

benim sıra atladı Alp normalde sana gelecek sıra. Ben yapamadım vakit kaybetmeyeyim diğer arkadaşlarda denesin diye aynı gün yolladık kabloyu onlar halletmişler diğer programlarla iş bana geri döndü ben yollucam sana :)

Tamamdır:) Sıranın atlandığını bilmiyordum :D

bu arada arkadaşlar sıraya girmek isteyip benim gözümden kaçan birisi olursa haber verin lütfen

geçen bişey farkettimde
gündüz farı öz açtığımdan beri aracın kısa hüzmeli farlarını kapatmayıp kontak anahtarını çıkarınca ikaz sesi gelmiyo ve parklar açık kalmıyo

2006 sport up hiçbişey açamadık içerisi boş :rolleyes:
bişeyler açan oldumu acaba

Geri
Üst Alt