Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

kablo son versıyon oldugu ıcın Vag grubunun cogu modelıne uyar zaten.Tfsi lar ıcın emın degılım .CAN ozellıgı olması lazım Tfsi lar ıcın kablonun

kablo son versıyon oldugu ıcın Vag grubunun cogu modelıne uyar zaten.Tfsi lar ıcın emın degılım .CAN ozellıgı olması lazım Tfsi lar ıcın kablonun

hepsine uyuyor sıkıntı yok. netice beyin aynı beyin commandler aynı. sadece ilave fonksiyonlar fazlalaşabilir ki dun levent abi yaparken pcnin ekranına baktım değişen birşey yok . standart araç seçim ekranında direk leon fr - leon cupra yada leon style diye bir olay yok. direk kasa kodu ile yani 5P LEON VEYA 5P ALTEA seçiliyor o kadar. motor seçeniğini sormuyor bile. çunku motorla işi yok bu kablonun. sadece elektronik donanım ile alakalı. oteki motoruda kapsayan kablo vas kablosu.

hepsine uyuyor sıkıntı yok. netice beyin aynı beyin commandler aynı. sadece ilave fonksiyonlar fazlalaşabilir ki dun levent abi yaparken pcnin ekranına baktım değişen birşey yok . standart araç seçim ekranında direk leon fr - leon cupra yada leon style diye bir olay yok. direk kasa kodu ile yani 5P LEON VEYA 5P ALTEA seçiliyor o kadar. motor seçeniğini sormuyor bile. çunku motorla işi yok bu kablonun. sadece elektronik donanım ile alakalı. oteki motoruda kapsayan kablo vas kablosu.
beyın farkı var o yuzden tfsı ıcnı farklı kablo gereklı olabılır dedım zaten.CAN ozellıklı olması gerekıyor kablonun dememın nedenı o zaten.Vag com u 5 senedır bılyorum zaten kullanyoruz da ama versıyonlarına yetısmek lazım en son ne cıktı ne ettı dıe :)

Peki kucuk bir soru:makyajsiz kasada geri vitese takildiginda sag ayna asagi iniyor mu?

nıye ya golf V GT de gerı vıteste ayna yere bakıyordu ama hafızalı koltuk yoktu mantıgı ne ?

ya hocam adam buna bu şekilde engel koymuş. hafızalı koltuğun olmadığı surece kullanamıyorsun diyor. mantığı ne olabilirki adam öyle olması için programa blok koymuş bu bukadar basit.

ya hocam adam buna bu şekilde engel koymuş. hafızalı koltuğun olmadığı surece kullanamıyorsun diyor. mantığı ne olabilirki adam öyle olması için programa blok koymuş bu bukadar basit.

Ben ne sekılde engel oldugunu sormadım kı :) Mantıgı nedır dedım hafızalı koltuk olması ıle alakası nedır.Hafızalı koltuga baglamamak lazım cunku aynı grup ıcerısındekı baska model b arabada aynı ozellık kullanılabılıyorsa bu yıne seatla Vw arasında baba ogul ılıskısını acıklar :)

Ben ne sekılde engel oldugunu sormadım kı :) Mantıgı nedır dedım hafızalı koltuk olması ıle alakası nedır.Hafızalı koltuga baglamamak lazım cunku aynı grup ıcerısındekı baska model b arabada aynı ozellık kullanılabılıyorsa bu yıne seatla Vw arasında baba ogul ılıskısını acıklar :)

baba ile oğul aynı olabilirmi. muhakkak babanın oğlundan oğlun ise babadan illaki bir eksiği vardır.

Arkadaşlar 1.2 tsı leonda bu söylediğiniz özellikler açılır mı diye sormak istedim.yani söylenenler için bu kabloyu sipariş edeceğim eğer işime yarayacaksa.yok olmuyorsa ağzımızın suyu akmaya devam edecek :)

Geri
Üst Alt