Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

11061596 numaralı siparişinin tamamlanmış, 1 ile 3 gün içinde kargoya verileceğini söylüyor.. Ayrıca oradaki kargo takip numarasıylada kargoyu katip edebilirmişin... NOT kısmında yazanlar ise bilgi amaçlı her alışveriş yapanlara yolladıkları standart bilgiler gereksiz.

bahsettiğiniz özellik sinyaller üzerinden Gündüz farı ise yani sinyallerin gündüz belli şiddette sürekli yanması ise oluyor ama denemedim heniz Amerikan tipi ayarlıyorsunuz bizimkiler standar İskandinav tipi

Amerika'ya gönderilen ya da orda üretilen araçların sinyal yapısı Avrupa'dakilerle alakasız olarak her markanın tampon kenarlarında vs. ekstradan lamba olur..

US..

EU..

11061596 numaralı siparişinin tamamlanmış, 1 ile 3 gün içinde kargoya verileceğini söylüyor.. Ayrıca oradaki kargo takip numarasıylada kargoyu katip edebilirmişin... NOT kısmında yazanlar ise bilgi amaçlı her alışveriş yapanlara yolladıkları standart bilgiler gereksiz.

teşekkürler

bahsettiğiniz özellik sinyaller üzerinden Gündüz farı ise yani sinyallerin gündüz belli şiddette sürekli yanması ise oluyor ama denemedim heniz Amerikan tipi ayarlıyorsunuz bizimkiler standar İskandinav tipi

su olayi benim ibizamda da denesek?

arkadaşlar dun levent abim sağolsun gecenin bi vakti uğraştı ve benim aracada bazı özellikler ekledi. harika bir olay bu kablo:D. levent abi çok teşekkur ederim gecenin bi vakti zahmet verdim.

Geri
Üst Alt