Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Passat 1.6 fsi vs Yeni Laguna 1.5 dci

ee o zamn demekki laguna bu orantıda benzinli passatın önünde bende katılmıyorum passatın aman aman kaliteli olduğuna, bir arkadaş konu açıyo sahibi olduğu 2 aracı kıyaslıyo diğer bi arkadaş hakem olarak tayin edilip babasının aracıyla edindiği tecrübeleri aktarıyo sen bu arkadaşa itimat edip fikirlerini savunuyorsun neden vw ni yücelttiği için marka fanatikliği yapmanın lüzumu yok ne kadar ekmek o kadar köfte biyerde bunu sen de itiraf etmişsin, şu bi gerçek ki bu tartışmaya taraf olacaksan o lagunayı da passatıda bi tecrübe edeceksin herkesin kalite anlayışı farklıdır, içinde bulunulan duruma göre objektif yorum yapalım lütfen.
Baştan sona katılıyorum abi. İnsanlar test sürüşü yaptığı, bi arkadaşında gördüğü araçlara dayanarak yorum yapıyo, birisi 2 aracı da günlük olarak kullandığını belirterek yorum yapıyo. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
İnsanlar yeni Passat'ı yerlere göklere sığdıramıyo..

bencede ole kalıte olarak eskısı cok dha ıyı

---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:03 ----------

jetta ıı dıyen bırı degılım laguna jetta karsılastırmasında sınıf farkından emın ol sonucun ne cıkacagını sende bılıyorsundur ;)
Sabahtan beri ne anlatmaya çalışıyorum Laguna'yı D sınıfı yapan iç malzeme kalitesi değil boyutları eğer Laguna D sınıfındaysa Passat'ı biraz daha uzatsınlar E sınıfı olsun Jetta'yıda uzatıp D sınıfı yapsınlar tam başa baş bir karşılaştırma olsun

Sabahtan beri ne anlatmaya çalışıyorum Laguna'yı D sınıfı yapan iç malzeme kalitesi değil boyutları eğer Laguna D sınıfındaysa Passat'ı biraz daha uzatsınlar E sınıfı olsun Jetta'yıda uzatıp D sınıfı yapsınlar tam başa baş bir karşılaştırma olsun
Şimdi şöyle birşey var. Senin bakış açına göre Jetta, Passat kalitesine sahip, bazı kişilere göre de Jetta, Passat kalitesizliğine sahip. Tartışma buradan çıkıyo.

ben passatın da yol sesi yalıtımından memnun değilim Yunus :D

eski passatla şimdiki lagunayı karşılaştırmış da galiba üstteki arkadaaş o yuzden yazdım ben onları. Eski passatlarn şimdikilerden daha kaliteli oldugunu düşündüğümü belirttim yani.

ben rezil bridgestone ları söküp çakma çin malı kışlıkları tatkığımdan beri acaip memnunum :)

atladığınız noktabu.

vw ne tam orta sınıf ne de tam üst sınıf. ikisinin arasında. üst sınıf alamıyorsan sana parana göre en iyi malı sunuyor. detaylarda teknolojide her zaman önde olan vw dir diğerleri onu takip eder. 2 kişi dedi diye bu değişmez merak etmeyin.

hatta bu konuda basit bir örnek vereyim. hitler almanyasından beri mercedese ve ağırlıklı olarak C sersine binen alman ordusu artık passat kullanıyor. yani adamların hedefleri laguna gibi tipsiz araçlar değil.

Baştan sona katılıyorum abi. İnsanlar test sürüşü yaptığı, bi arkadaşında gördüğü araçlara dayanarak yorum yapıyo, birisi 2 aracı da günlük olarak kullandığını belirterek yorum yapıyo. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
İnsanlar yeni Passat'ı yerlere göklere sığdıramıyo..

yanlıs !!!! vw dıcektın .....

bu soru bana ise hemen söyleyim; ben babamın 25 senelik oğluyum daha yaptığı birçok şeye anlam verebilmiş değilim :D:D:D:D

geçen sene bayıla bayıla aldığı lagunayı kendine temiz bi 2.0 tdi highline passat bulursa bana iteleyecek, gizliden gizliye bunu planlıyo :D

yok aslında tam olarak size değildi ama bu düşünceyi sizin yazınızdan çıkardım genele sordum zevk meselesi yada başka faktörler vardır seçimde mutlak, bilemem ama ilginç bi yaklaşım benim açımdan, şahsen gözümün arkada kalmasını istemezdim hani sıfır laguna parasınada dizel passat var 1 yada 2 yaşında diye düşünüyorum.

Yunus ya bizim lastik sesi arttı baya. dunlop var ama 45000km'de acaba yaptgı km arttıkça çıkardıgı ses de mi artıyo

bındınmı gunluk kullanımda kullandınmı konusuyorsun ıkı aracıda showroomda en bos araca bakmakla olmuyor olay veya dergılerden bakmakla olmuyor test surusu bıle yeterlı degıl test surusunde bıle kullanılan araclar hasat olmustur ..

Şimdi şöyle birşey var. Senin bakış açına göre Jetta, Passat kalitesine sahip, bazı kişilere göre de Jetta, Passat kalitesizliğine sahip. Tartışma buradan çıkıyo.
Jetta Passat kalitesine sahip değil arada dağlar kadar fark var konfor yalıtım donanım vb.Burda Jetta ile Laguna , C5 , 407 aynı kaliteye sahip diyorum bu araçları D segmentindeki Passat'a , İnsignia'ya rakip yapan kaliteleri değil araçların boyutları

Yunus ya bizim lastik sesi arttı baya. dunlop var ama 45000km'de acaba yaptgı km arttıkça çıkardıgı ses de mi artıyo

geçen zamanla birlikte hamuru da sertleşiyo özelliğini yitirmeye başlıyo o da ses yapıyo Lover Boy'um.. :D

Geri
Üst Alt