mayham85
Kayıtlı Üye
Yunus ya bizim lastik sesi arttı baya. dunlop var ama 45000km'de acaba yaptgı km arttıkça çıkardıgı ses de mi artıyo
lastik tırtlaşıo olm araba napsın.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Yunus ya bizim lastik sesi arttı baya. dunlop var ama 45000km'de acaba yaptgı km arttıkça çıkardıgı ses de mi artıyo
Jetta Passat kalitesine sahip değil arada dağlar kadar fark var konfor yalıtım donanım vb.Burda Jetta ile Laguna , C5 , 407 aynı kaliteye sahip diyorum bu araçları D segmentindeki Passat'a , İnsignia'ya rakip yapan kaliteleri değil araçların boyutları
Jetta'yla Passat'ı yanyana koy. İç mekanları arasında hiçbir fark yok.Jetta Passat kalitesine sahip değil arada dağlar kadar fark var konfor yalıtım donanım vb.Burda Jetta ile Laguna , C5 , 407 aynı kaliteye sahip diyorum bu araçları D segmentindeki Passat'a , İnsignia'ya rakip yapan kaliteleri değil araçların boyutları
Yalan söylemiyeyim Laguna'ya hiç binmedim fakat ağustos'ta Passat 2.0 TDI 170 HP DSG Highline'ye binmiştim arka koltukta oturdum resmen tadı damağımda kaldı.O arabadaki rahatlığı D sınıfındaki hiç bir modelin tutacağını sanmıyorum.bındınmı gunluk kullanımda kullandınmı konusuyorsun ıkı aracıda showroomda en bos araca bakmakla olmuyor olay veya dergılerden bakmakla olmuyor test surusu bıle yeterlı degıl test surusunde bıle kullanılan araclar hasat olmustur ..
lastik tırtlaşıo olm araba napsın.
valla kafa bırakmadı geçende uzun yolda. bakalım heralde yaza değiştiririz.
Konfor ? Donanım ? Ses Yalıtımı ? Malzeme kalitesi ?Jetta'yla Passat'ı yanyana koy. İç mekanları arasında hiçbir fark yok.
Sen bunların farklı olduğunu neye dayanarak yazıyosun?Konfor ? Donanım ? Ses Yalıtımı ? Malzeme kalitesi ?
Eğer hiç bir fark yoksa 2x Jetta Comfortline parası verip Highline Passat alanlar enayi mi ?
Yazın binmiş olduğum Passat 2.0 TDI 170 HP DSG Highline'ye ve her gün bindiğim Jetta 1.6 FSI Comfortline'ye dayanarak yazıyorum.Sen bunların farklı olduğunu neye dayanarak yazıyosun?