Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Passat 1.6 fsi vs Yeni Laguna 1.5 dci

senden ok daha objektifim murat. sen istediğin kadar inkar et burada reno fanatikliği yapıp gerçekleri çarpıtıyorsun.

---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:54 ----------

golf 6 nedir melihcim su borusumu haha :D

renault fanatıklıgı yapmıyorum kı laguna dıyorum clıo megane demıyorum ben bana verseler acıkcası bınmem ben onlara poloyada bınmem ben ama fluencemı jettamı dedınmı bos olmamak kaydı ıle jetta tercıhım olur ... ama golf mu megane coupemı dedınmı megane coupe fakat golf mu 5 kapı mgane mı dedınmı golf derım bu fanatıklıkmı oluyor sımdı ;)

Yunus Golf 6 Golf5in süslenmiş ve kromajlanmış hali :D

Daha iyi tabi 5'ten ya ona bişey demedim ama çok fark yok. Yalıtım filan azcık daha artmış ama yine rüzgar ve yol sesi alıyo. Golf5ten aşırı farkı yok bu konuda da.

aynen oyle hatta gun denedım aracı ben :) en full 160lık dsg golf6 ....

ben passatın da yol sesi yalıtımından memnun değilim Yunus :D

eski passatla şimdiki lagunayı karşılaştırmış da galiba üstteki arkadaaş o yuzden yazdım ben onları. Eski passatlarn şimdikilerden daha kaliteli oldugunu düşündüğümü belirttim yani.

ee o zamn demekki laguna bu orantıda benzinli passatın önünde bende katılmıyorum passatın aman aman kaliteli olduğuna, bir arkadaş konu açıyo sahibi olduğu 2 aracı kıyaslıyo diğer bi arkadaş hakem olarak tayin edilip babasının aracıyla edindiği tecrübeleri aktarıyo sen bu arkadaşa itimat edip fikirlerini savunuyorsun neden vw ni yücelttiği için marka fanatikliği yapmanın lüzumu yok ne kadar ekmek o kadar köfte biyerde bunu sen de itiraf etmişsin, şu bi gerçek ki bu tartışmaya taraf olacaksan o lagunayı da passatıda bi tecrübe edeceksin herkesin kalite anlayışı farklıdır, içinde bulunulan duruma göre objektif yorum yapalım lütfen.

renault fanatıklıgı yapmıyorum kı laguna dıyorum clıo megane demıyorum ben bana verseler acıkcası bınmem ben onlara poloyada bınmem ben ama fluencemı jettamı dedınmı bos olmamak kaydı ıle jetta tercıhım olur ... ama golf mu megane coupemı dedınmı megane coupe fakat golf mu 5 kapı mgane mı dedınmı golf derım bu fanatıklıkmı oluyor sımdı ;)
Ama Laguna dedin mi akan sular duruyor

Laguna vs Passat değil Laguna vs BMW 5.20 desek kesin Laguna daha iyi çıkar :D

ben passatın da yol sesi yalıtımından memnun değilim Yunus :D

eski passatla şimdiki lagunayı karşılaştırmış da galiba üstteki arkadaaş o yuzden yazdım ben onları. Eski passatlarn şimdikilerden daha kaliteli oldugunu düşündüğümü belirttim yani.

bencede ole kalıte olarak eskısı cok dha ıyı

---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:03 ----------

Ama Laguna dedin mi akan sular duruyor

Laguna vs Passat değil Laguna vs BMW 5.20 desek kesin Laguna daha iyi çıkar :D

jetta ıı dıyen bırı degılım laguna jetta karsılastırmasında sınıf farkından emın ol sonucun ne cıkacagını sende bılıyorsundur ;)

Valla hiç kimse kusura bakmasın Yanlışta anlamasın bana deselerki 2010 lagunamı 2010 polomu deseler hiç düşünmeden polo derdim.Bu benim seçimim başkası ne der onu bilemem.

benim anlamadığım konu; vw yada passat aşığı biri neden laguna alıpta biner ve binerken bile passat hayal eder ??

bu soru bana ise hemen söyleyim; ben babamın 25 senelik oğluyum daha yaptığı birçok şeye anlam verebilmiş değilim :D:D:D:D

geçen sene bayıla bayıla aldığı lagunayı kendine temiz bi 2.0 tdi highline passat bulursa bana iteleyecek, gizliden gizliye bunu planlıyo :D

Valla hiç kimse kusura bakmasın Yanlışta anlamasın bana deselerki 2010 lagunamı 2010 polomu deseler hiç düşünmeden polo derdim.Bu benim seçimim başkası ne der onu bilemem.

o ayrı bıse bu arada 2010 poloyu demedım ama tasarım olarak gercekten hos bı arac keske avrupadakı gıbı gelse en fullerı ıcını bılmem yorum yapmak dusmez

Geri
Üst Alt