Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Passat 1.6 fsi vs Yeni Laguna 1.5 dci

Sıra leonu b.klamaya geldi. Sırada ne var mercedes c 180 amg mi ? bmw 3.20 mi. Ama dur ya mercedes bmw neymiş vw jetta, passatın yanında.

hem vergi düşünüyosun hem rahatlık konfor istiyosun hem kaliteli olsun diyosun donanımdan bahsediyosun, kardeş net bi soru sordum passat aşığı bi insan neden sıfır laguna alıp biner ve binerkende aklı hala passat dadır
Nebi abicim bende diyorum ki bir yanda daha küçük hacimde motora sahip olan daha az yakıt tüketen daha donanımlı arabaya binmek var.Bir yandanda daha kaliteli daha çok yakan daha az donanımlı arabaya binmek var.

sendekı at gozluklerı bendede var emre ;) ama suvar ıkı aracıda kullanıyorum ne oldugunu bılıorum ıkısınede para verdık hanı 1 ı belese gelmedı bıze passat parasının hakkını vermezken laguna fazlasıyla verıor ...

senden ok daha objektifim murat. sen istediğin kadar inkar et burada reno fanatikliği yapıp gerçekleri çarpıtıyorsun.

---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:54 ----------

Arkadaşlar bu arada 97 model passatı isterseniz şimdiki araçlarla karşılaştırmayalım. Golf4 de mesela çok daha kalitelidir Golf5'ten. Eskidendi o VW'nin iç mekan kalitesine çok önem verdiği günler.

golf 6 nedir melihcim su borusumu haha :D

ya aslında mevzu şu ki kalite uzun bir zaman zarfında kendini gösteren birşey, hani biz şimdi konsol yumuşaktı sertti dersek bu biraz eksik kalır, ama yani biz passatı teslim aldığımızda kasım 97de babam demişti buna 5 sene binerim diye biz de yuh artık demiştik ( bi önceki araç tempramızı 7 sene kullanmıştık bu arada ), fakat gelgelelim araç 136binde ve 13. yılından gün alıyor iken babam aracı 2 sene daha satmamayı düşünüyor ( kaldı ki ben aracın satılmayıp proje aracı yapılmasından yanayım-400hp için ), kaldı ki bu araç benim acemiliğimi de atlattı ve şimdi de kardeşimin acemiliğini atlatıyor.

bir örnek daha, şu an elimdeki cmax 2004 model 102binde, alalı 5,5 sene oldu ve babamın bir arkadaşının da 2001 110küsürbindeki b5,5 passat 1.9 tdi'ını satma ihtimali var, şimdi biz elimizdeki 136bindeki 98 1.8T'yi satmayı değil de 2004 cmaxi satıp bu aracı almayı düşünüyoruz, yani düşünün bir marka kullanıcıya öyle bi güven veriyor ki elindeki aracı 3 model yılı eskitip 8-9bin km fazla yapmışını üste 2-3 milyar vererk almayı düşünüyorsunuz, yanlış anlamayın ama ben bunu bir laguna,c5,407 veya mondeo için yapmazdım, vw'e güveniyorum çünkü önüme çıkarabileceği şeyleri biliyorum ( baskı balata, rotiller vs gibi) ama bir laguna adamın karşısına olmadık anda daha 9 aylıkken havayastığı sorunu çıkarabiliyor, ayrıca serviste öğrendiğim kadarıyla bi-xenonlularda da far ayarı yapan ağırlık sensörü sorun çıkarabiliyor.
2007 yılında, 2006 model özel siparişle gelmiş C-Max 1.6 TDCI aracımızı sorunlarından dolayı bıkıp satarak 10 yaşında Mercedes aldık. Donanım olarak ise Türkiye'de aynı donanıma sahip başka bir C-Max yoktu, hala yok. Bana göre de bir marka ancak bu kadar güven verebilir :)

ben verdiğim paraya ve aldığım şeye bakarım Ömer..
fiyat/performans denklemi..doğrusunu ben değil otoriteler söylüyo ki böyle..

Yunus Golf 6 Golf5in süslenmiş ve kromajlanmış hali :D

Daha iyi tabi 5'ten ya ona bişey demedim ama çok fark yok. Yalıtım filan azcık daha artmış ama yine rüzgar ve yol sesi alıyo. Golf5ten aşırı farkı yok bu konuda da.

ben verdiğim paraya ve aldığım şeye bakarım Ömer..
fiyat/performans denklemi..doğrusunu ben değil otoriteler söylüyo ki böyle..
Eğer amaç daha ucuza daha donanımlı araba almaksa kalite önemli değilse bugün 17-18 bin liraya 0 km dacia loganlar var abi en iyisi yarın git bir dacia bayisine bize 17 bin liraya 0 km araba aldım diye gelirsin :D

Yunus Golf 6 Golf5in süslenmiş ve kromajlanmış hali :D

Daha iyi tabi 5'ten ya ona bişey demedim. Yalıtım filan azcık daha artmış ama yine rüzgar ve yol sesi alıyo.

golften passat yalıtımımı arıyorsun melih :)
golf 6 şuan kalite ve teknoloji olarak sınıfta lider daha iyisi için ciddi paralar ödemen gerekiyor bu yüzden çok farklı segmentteler diğerleri ile.

Geri
Üst Alt