Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

YCO, Leon 1.4 TSI Hızlanma.. (0-190km/h)

Konu duruldu Kıvanç mevzuyu tekrar açmaya gerek yok o dünki muhabbetti orda kaldı daha fazla uzamasın bir avuç civata için kimse kimseyi üzmesin bi taraf şayet üzüyosa bare öteki taraf onun beğenmediği tavırlarının aynısını sergilemesin konu Yiğit in takası fena gitmiyo bakalım 16larla nasıl gidecel....:eek:key: akşama sahilde görüşürüz:eek:key:

hayır canımın sıkıldıgı bazı vatandasların mesaj gecmısıne bak !! bı tane hayırlı olsun u yok hep bı gıder halınde ler

bu arada asagıda yıgıt ın dıger hız vıdeosu var

hayır canımın sıkıldıgı bazı vatandasların mesaj gecmısıne bak !! bı tane hayırlı olsun u yok hep bı gıder halınde ler

bu arada asagıda yıgıt ın dıger hız vıdeosu var

:D paylaşım için teşekkürler :) Abi burası gençlerin mekanı atarlı giderli genç çok burda hepsinin kanı kaynıyo bekar maşallahları var :)

yiğit benden sana bir soru..şimdi benim bu araca cut out takabilirmiyim takarsam beygir alabilirmiyim..ve kaça mal olur????

yiğit benden sana bir soru..şimdi benim bu araca cut out takabilirmiyim takarsam beygir alabilirmiyim..ve kaça mal olur????
atmosferık arabada Cut out takılmaz abı,back pressure denılen olaydan mahrum kaldın mı araba yerınden kalkmaz.Ancak aynı vanayı yaptırcagın duz 51 lık boru nun arasına koyup,klapenın de ustue delıkler acarsan kapattıgın zaman sesı keser buyuk olcude.Vanayı gazı dısarı vermek yerıne boruların arasında sıneklık gıbı kullanmıs olursun

evet aynen Kurtbilin dediği gibi olursa işe yarar.. Daha önce Clio RS te kullanılda ve stock egzoz ile performans alındı ama standart araçlarda ancak egzoz sesi açısından etkisi görülür...

atmosferık arabada Cut out takılmaz abı,back pressure denılen olaydan mahrum kaldın mı araba yerınden kalkmaz.Ancak aynı vanayı yaptırcagın duz 51 lık boru nun arasına koyup,klapenın de ustue delıkler acarsan kapattıgın zaman sesı keser buyuk olcude.Vanayı gazı dısarı vermek yerıne boruların arasında sıneklık gıbı kullanmıs olursun

teşekkürler can o zaman gerek yok..birz teferuatlı ve sadece ses amaçlı olmuş oluyor anladığım kadarı ile..ben yolda giderken gidiş geliş yollarda mecburi sollamalarda kullanmak amaçlı işimi görür mü diye merak etmiştim

teşekkürler can o zaman gerek yok..birz teferuatlı ve sadece ses amaçlı olmuş oluyor anladığım kadarı ile..ben yolda giderken gidiş geliş yollarda mecburi sollamalarda kullanmak amaçlı işimi görür mü diye merak etmiştim

bu cat out denılen olayı FR da dınledım ses fena degıl ama tahliyeyi erken yaptıgı ıcın faydası olabılr ve sesı bana gore cok kafa şişirici...

bu arada vıdeo guzel olmus ama fazla devır cevırmemek en ıyısı turbolarda...

7000 donmedıkce stock arabada sorun olmaz

18" jantlar baya etkili gibi performansta, 17" mi taksam..

Geri
Üst Alt