Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

YCO, Leon 1.4 TSI Hızlanma.. (0-190km/h)

güzel video eline sağlık... yönetimden 4 kişi takip ediyor konuyu bilmiş olasınız, uslübünüze uygun olanları sarf edin arkadaslar lütfen

Yiğit en kısa zamanda sen sağlıklı güzel düz bi asfaltda daha iyi bir video çekte arabanın nasıl gittiği daha iyi anlaşılsın :) bide dyno günü yapmanın zamanı gelmiş gibi :) aslında beraber ileriki zamanlarda yapsak güzel olur...:eek:key:

Yiğit kazasız belasız sürüşler dilerim de aracın hızlı ama gitmiyor:D:D

xx

mersii.. :D :D

yiğidom gayet güzel bir video.nazar değmesin

eyv. yavru.. :)

güzel video eline sağlık...

teşekkür ederim..

Yiğit en kısa zamanda sen sağlıklı güzel düz bi asfaltda daha iyi bir video çekte arabanın nasıl gittiği daha iyi anlaşılsın :) bide dyno günü yapmanın zamanı gelmiş gibi :) aslında beraber ileriki zamanlarda yapsak güzel olur...:eek:key:

Serhat abim..
kadranın en keyifli olucağı yöntem 16'ları takmakla olur.. :)
dyno day yaparsak zevkli olur aslında hep beraber..

Dyno gunu yaparız ama elını cebıne atan cok olmaz dıye tahmın edıyorum 3dk suren b olay ıcın :) En dogru olcum ıcın pasaogluna gıtmek lazım orasıda en son 50 lıra alıyordu olcume.Daha arabamızın kac bg oldugunu da ogrenemıcez:)

yiğit en son kaç km gördü araccın merak ediyorum chipli şekilde?

süre biraz daha kısaltılabilir sanırım dimi arkadaşlar... ama yine de güzel...

araç çok güçlü nazar değmesin özellikle 0-40 km/h arası muazzam bir hızlanma var :eek:key:
yanlız vites geçişlerindeki son hızlar daha iyi olmalı diye düşünüyorum. 18" jant + yol faktörümü var :confused:

serbay (PATRON) arkadaşımda son hızdan dolayı sıkıntılıydı. bu 18" jant olayı çokmu etken acaba ???

Geri
Üst Alt