Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

YCO, Leon 1.4 TSI Hızlanma.. (0-190km/h)

sadece yazılımla 16"lerle yine 210-220 görüyodum ama biraz daha uzun sürede eski yazılımla..sonrasında 18"leri taktıksan sonra geçen sene yazılımı güncelledim çünkü araba hiç gitmemeye başladı.. :D :D
güncelledikten sonrası videolarda var zaten..videodan ikincil km sayacına bakınca 1km. içinde 0'dan 180 gözüküyo..230 ya da biraz üstünü görmek için ne kadar yol gerekiyo bilmiyorum hiç dikkat etmedim..
rahat rahat tanımı biraz göreceli abi..en temiz cevabı kasmadan görüyo diyebilirim 220'yi.. :)

değişikliklerden sonra zaten gerekiyo yakın zamanda yazılımı tekrar güncellicem..
şuan istediğim de 16"leri takıp yeni yazılımla neler değişcek onu görmek.. :)

daha iyisi olur umarım yeni yazılımla :)
loglarını felan alıyormusun yazılımdan sonra?
mesala 5000-6000 devirlerinde kaç bar ile yürüyor şu anda araba?

daha iyisi olur umarım yeni yazılımla :)
loglarını felan alıyormusun yazılımdan sonra?
mesala 5000-6000 devirlerinde kaç bar ile yürüyor şu anda araba?

şuan 5K rpm'de 0.7-0.75bar civarında yürüyo..bandın ilersine doğru basınç da düşüyo..6500rpm'de bandın sonunda ne oluyo bilmiyorum 1 hariç hiç bi viteste bandın sonunu kullanmıyorum..o nedenle saatte de hiç görmedim..bugün bakarım.. :)

şuan 5K rpm'de 0.7-0.75bar civarında yürüyo..bandın ilersine doğru basınç da düşüyo..6500rpm'de bandın sonunda ne oluyo bilmiyorum 1 hariç hiç bi viteste bandın sonunu kullanmıyorum..o nedenle saatte de hiç görmedim..bugün bakarım.. :)

bir bakıp bana soyleyebilirmisin yiğitcim ya
5. vites'de 5K, 6K arasında turbo hangi basınçlara çıkıyor diye..
0.75 barı 5. vites 5K devirde görmüyodur diye düşünüyorum çünkü?

bir bakıp bana soyleyebilirmisin yiğitcim ya
5. vites'de 5K, 6K arasında turbo hangi basınçlara çıkıyor diye..
0.75 barı 5. vites 5K devirde görmüyodur diye düşünüyorum çünkü?

tamam bugün bakarım abi..akşam söylerim.. :)

Benim basınç 5000rpm den itibaren düşmeye başlıyor iyicene ama 6000k da yine 0.9 bar falan kalmış oluyor. Küçük turbo arabalarda üstlerde basınç düşmesi gayet normal. Gt28 yokki bizde 7000rpmde 1.3 bar basalım :D:D

evet özellikle dikkat ettim tekrar yanlış hatırlıyomuşum.. :)

5K'de 0.80-0.85bar, 5.5K'de 0.65-0.70bar, 6K'de 0.6bar, 6.5K'de 0.45-0.5bar civarlarında..

yiğit bu değerler 5. vites değerleri mi?
basınç saatinden okuduğun değerler mi bir de?
vagcom'dan aracın maf sensoruyle kıyaslama olanağın oldu mu hiç?

yiğit bu değerler 5. vites değerleri mi?
basınç saatinden okuduğun değerler mi bir de?
vagcom'dan aracın maf sensoruyle kıyaslama olanağın oldu mu hiç?

gündüz saati şehir içersinde 5'te bu devirleri görseydim hoş şeyler olmazdı elbet.. :D :D
3'te gördüğüm değerler bunlar..5 ve özellikle 6'da gördüğüm peak değişiyo sadece..basılan basınçlar çok çok yakın zaten 5'te de..göz aşinalığı durduğu yer yine aynıydı bugün sadece tam olarak ne bastığını anlamak için daha çok dikkat ettim..saati aldığım dönemde doğru gösterdiğinden emin olmak için Barbaros abiyle bazı verileri karşılaştırmıştık..buna maf dahil miydi emin olmam çok zor çünkü aradan zaman geçti..gördüğüm değerlerin doğruluğuna inanıyorum çünkü henüz yanlış olduğunu gösteren bi bulgu olmadı..5'te eyv. ama atıyorum 6'da o devirlerde ne bastığını saatten anlamam imkansız çünkü bi konuda TSI son hızı 290 ya da 310 gibi bişi yazıyodu..nası çıkıcam o hızlara.. :D :D

Geri
Üst Alt