Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

YCO, Leon 1.4 TSI Hızlanma.. (0-190km/h)

evet özellikle dikkat ettim tekrar yanlış hatırlıyomuşum.. :)

5K'de 0.80-0.85bar, 5.5K'de 0.65-0.70bar, 6K'de 0.6bar, 6.5K'de 0.45-0.5bar civarlarında..

westgate'in hortumunu çıkartsam benim araç anca bu kadar basıyor,
bu değerler çok limit değerler yiğit ya.
aklım karıştı bu değerlere iyi dayanıyor aracın,
nazar değmesin...
:)

çok sağol ilgilendiğin için...

westgate'in hortumunu çıkartsam benim araç anca bu kadar basıyor,
bu değerler çok limit değerler yiğit ya.
aklım karıştı bu değerlere iyi dayanıyor aracın,
nazar değmesin...
:)

çok sağol ilgilendiğin için...

rica ederim abi.. :)
11K'deydi galiba arabam yazılım yaptırdığımda..şuan 52K'de '09 model..ben de nazar değmesin diyorum kendisine burdan.. :)
ama yaptığım bişi var..motorun ısınmasını ve turboyu her kullandığımda bekliyorum..hava soğuksa motor ısınsa da motor yağı sıcaklığını göremesem de yüklenmeye hemen başlamıyorum, günün ilk marşıysa basıncı saatten takip edip kademeli olarak arttırıyorum gibi..duruma göre arkadaşlarımı hatta kız arkadaşımı arabanın başına dikip en az 30-40sn. bekledikten sonra gelmelerini istediğimi bilirim acelem varsa.. :)

evet özellikle dikkat ettim tekrar yanlış hatırlıyomuşum.. :)

5K'de 0.80-0.85bar, 5.5K'de 0.65-0.70bar, 6K'de 0.6bar, 6.5K'de 0.45-0.5bar civarlarında..

yigidim madem degerlerin bu sekilde o zaman vites buyuturken hic bosuna 5500 deviri gecme.. 5000 i bulunca hemen buyut vitesini.. daha iyi hizlandirirsin araci :eek:key:

rica ederim abi.. :)
11K'deydi galiba arabam yazılım yaptırdığımda..şuan 52K'de '09 model..ben de nazar değmesin diyorum kendisine burdan.. :)
ama yaptığım bişi var..motorun ısınmasını ve turboyu her kullandığımda bekliyorum..hava soğuksa motor ısınsa da motor yağı sıcaklığını göremesem de yüklenmeye hemen başlamıyorum, günün ilk marşıysa basıncı saatten takip edip kademeli olarak arttırıyorum gibi..duruma göre arkadaşlarımı hatta kız arkadaşımı arabanın başına dikip en az 30-40sn. bekledikten sonra gelmelerini istediğimi bilirim acelem varsa.. :)

Ben en fazla bir dk felan bekleyebiliyorum ama motor ısınana kadar 2500 devri geçmiyorum çoğunlukla:)
sende kullanım olarak en doğrusunu yapıyorsun, güle güle kullan hep:)

yigidim madem degerlerin bu sekilde o zaman vites buyuturken hic bosuna 5500 deviri gecme.. 5000 i bulunca hemen buyut vitesini.. daha iyi hizlandirirsin araci :eek:key:

öyle yapıyorum zaten kardeşim videoda da aynı 1. vites hariç..max. hp 6K'den önce geliyo zaten geri kalanı fuzuli oluyo o durumda.. :)

Ben en fazla bir dk felan bekleyebiliyorum ama motor ısınana kadar 2500 devri geçmiyorum çoğunlukla:)
sende kullanım olarak en doğrusunu yapıyorsun, güle güle kullan hep:)

abi tam olarak yaptığım şey anlıkta rolantide 0.8-0.9'u görene kadar bekliyorum hava soğuksa daha uzun sürüyo yoksa aşağı yukarı 1dk. kadar işte..ısınana kadar da 3K'ni geçmiyorum..teşekkür ederim abi cümlemiz kazasız belasız.. :)

masallah Yiğidim ses 10 numaranın üstünde

Geri
Üst Alt