YCO
Kayıtlı Üye
18" jantlar baya etkili gibi performansta, 17" mi taksam..
18"in yol tutuşuna değer..
en mantıklısı 18" alıp 16"ları elden çıkartmadan kenarda tutmak..
yiğit en son kaç km gördü araccın merak ediyorum chipli şekilde?
18"lerle 4-5 defa 230'ün biraz üstünü gördüm 2.köprü yolunda..yüzlerce kez 220..Furkan o gece videolardan sonra arabamı ilk defa gerçek deneme şansı buldu o da 220 gördü..arabamı o güne kadar sadece 1 ve geri viteste kullanmıştı..
16"ler varken araç biraz daha güçsüzdü..ama bi defa TEM'de gece yağmurda telefonla konuşurken kadranda 215 gördüğümü hatırlıyorum..o kombinasyonla gerçek anlamda son hız denemedim ama gündüz saatlerinde okula giderken ya da dönerken biraz yol müsait olduğunda TEM'de 220'ü görüyodu araç..kısmet olursa da en yakın zamanda 16"ların üstündeki lastikleri yenileyip 16"larla denicem şuan kullandığım yazılımı..
araç çok güçlü nazar değmesin özellikle 0-40 km/h arası muazzam bir hızlanma var key:
yanlız vites geçişlerindeki son hızlar daha iyi olmalı diye düşünüyorum. 18" jant + yol faktörümü var
serbay (PATRON) arkadaşımda son hızdan dolayı sıkıntılıydı. bu 18" jant olayı çokmu etken acaba ???
ara hızlanmaları ve son hızı direkt etkiler 18"..ama direkt..
6K civarında max. hp gelip sonradan inişe geçtiğinden ben en fazla 6K devir çeviriyorum..
o nedenle vites değiştirdiğim zamanlarda hız düşükse sebebi bu..bandı sonuna kadar kullanmıyorum..
Yiğit selam Maşallah diyelim... Geçen gün tam senin arabadan bahsediyorduk önümüzden geçtin, Her yönden güzell...
sağolasın kardeşim..
yiğidim maşallah.. Allah nazardan esirgesin.. başaka bir şey demiyorum
eyv. yavru..