Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

YCO, Leon 1.4 TSI Hızlanma.. (0-190km/h)

18" jantlar baya etkili gibi performansta, 17" mi taksam..

18"in yol tutuşuna değer..
en mantıklısı 18" alıp 16"ları elden çıkartmadan kenarda tutmak.. :)

yiğit en son kaç km gördü araccın merak ediyorum chipli şekilde?

18"lerle 4-5 defa 230'ün biraz üstünü gördüm 2.köprü yolunda..yüzlerce kez 220..Furkan o gece videolardan sonra arabamı ilk defa gerçek deneme şansı buldu o da 220 gördü..arabamı o güne kadar sadece 1 ve geri viteste kullanmıştı.. :)
16"ler varken araç biraz daha güçsüzdü..ama bi defa TEM'de gece yağmurda telefonla konuşurken kadranda 215 gördüğümü hatırlıyorum..o kombinasyonla gerçek anlamda son hız denemedim ama gündüz saatlerinde okula giderken ya da dönerken biraz yol müsait olduğunda TEM'de 220'ü görüyodu araç..kısmet olursa da en yakın zamanda 16"ların üstündeki lastikleri yenileyip 16"larla denicem şuan kullandığım yazılımı..

araç çok güçlü nazar değmesin özellikle 0-40 km/h arası muazzam bir hızlanma var :eek:key:
yanlız vites geçişlerindeki son hızlar daha iyi olmalı diye düşünüyorum. 18" jant + yol faktörümü var :confused:

serbay (PATRON) arkadaşımda son hızdan dolayı sıkıntılıydı. bu 18" jant olayı çokmu etken acaba ???

ara hızlanmaları ve son hızı direkt etkiler 18"..ama direkt.. :)
6K civarında max. hp gelip sonradan inişe geçtiğinden ben en fazla 6K devir çeviriyorum..
o nedenle vites değiştirdiğim zamanlarda hız düşükse sebebi bu..bandı sonuna kadar kullanmıyorum.. :)

Yiğit selam :) Maşallah diyelim... Geçen gün tam senin arabadan bahsediyorduk önümüzden geçtin, Her yönden güzell...

sağolasın kardeşim.. :)

yiğidim maşallah.. Allah nazardan esirgesin.. başaka bir şey demiyorum :)

eyv. yavru.. :)

anladım teşekkürler... ben 190 km üstüne nedense çıkamadım da..

sen son hızı 6'da mı görüyorsun yiğit?
birde verdiğin hızlar düz yol hızlanmaları mı?

evet..videoda 6 yok ama..
210 gibi 6'ya alıyorum..
kadran videosu..2.köprü sonu Anadolu Yakası'nda..2.videoda kameranın durduğu yerden kalkmıştım..
hafif bi yukarı eğimle başlıyo aşağı yukarı 140'a kadar oluyo o aralık.. sonra çok hafif iniyo biraz düzlük sonra da çıkış var..o çıkış, hafif dediğim yokuştan da inişten de dik..kadranda 180'de o çıkışın başındaydı araba..zaten kadrana da yansıyo o çıkış.. :)

evet..videoda 6 yok ama..
210 gibi 6'ya alıyorum..
kadran videosu..2.köprü sonu Anadolu Yakası'nda..2.videoda kameranın durduğu yerden kalkmıştım..
hafif bi yukarı eğimle başlıyo aşağı yukarı 140'a kadar oluyo o aralık.. sonra çok hafif iniyo biraz düzlük sonra da çıkış var..o çıkış, hafif dediğim yokuştan da inişten de dik..kadranda 180'de o çıkışın başındaydı araba..zaten kadrana da yansıyo o çıkış.. :)

nazar değmesin diyorum :)

peki sadece yazılımla son hızın neydi?
downpipe ve kat iptalinden sonra son hızın neydi?
sanırım en son cut out yaptırdın? ve son hız 220 rahat rahat görüyorum diyorsun değil mi?

nazar değmesin diyorum :)

peki sadece yazılımla son hızın neydi?
downpipe ve kat iptalinden sonra son hızın neydi?
sanırım en son cut out yaptırdın? ve son hız 220 rahat rahat görüyorum diyorsun değil mi?

sadece yazılımla 16"lerle yine 210-220 görüyodum ama biraz daha uzun sürede eski yazılımla..sonrasında 18"leri taktıksan sonra geçen sene yazılımı güncelledim çünkü araba hiç gitmemeye başladı.. :D :D
güncelledikten sonrası videolarda var zaten..videodan ikincil km sayacına bakınca 1km. içinde 0'dan 180 gözüküyo..230 ya da biraz üstünü görmek için ne kadar yol gerekiyo bilmiyorum hiç dikkat etmedim..
rahat rahat tanımı biraz göreceli abi..en temiz cevabı kasmadan görüyo diyebilirim 220'yi.. :)

değişikliklerden sonra zaten gerekiyo yakın zamanda yazılımı tekrar güncellicem..
şuan istediğim de 16"leri takıp yeni yazılımla neler değişcek onu görmek.. :)

Jant büyük etken. Scirocco 1.4 Twin ile aşağı yukarı aynı yiğitin arabadaki hissiyat. Bence yapılan mod. lara kesinlikle değmiş..:)

Geri
Üst Alt