babaerkan
Kayıtlı Üye
Sen bu durumu aradaki konfor farkindan dolayi bu sekilde hissediyorsun anladigim kadariyla Murat..İsin psikoloji tarafida onemli..simdi beni arkaPolo GTI nasıl İbiza Cupraya göre daha iyi yol tutuş ve aktarıma sahipse öyle sahip abi. Leonun yol tutuşuna kötü demiyorum ama golf kadar değil.
Ya şunu söyleyim, her iki araçlada tem'e çıkalım 100'le gidelim leonda 100 gibi hissediyorsanız. Golfte 60 gibi hissediyorsunuz. Ben araç yavaş gidiyo gaza basiyim diyorum kadrana baktığımda 100-120'yle gidiyorum. Bunu aracıma binen herkese de sorabilirsiniz.
Hele ki 200'le giderken ki farkı tarif edemem bile Bi ara görüştüğümüzde 100'e sabitleyim abi farkı anlarsın. Yada 200'e çıkiyim bi süre gidelim öyle golf'le aradaki farkı hissediyorsunuz. Çok belirgin şekilde. Ki leon fanatiği olarak bunları söyletiyor bana Golf. Sen düşün gerisini.
dasimda 1.4 tsi 2010 trend golf var..surekli kullandigim araba..soyle diyeyim icinden gelen seslere kadar ayni benim arabayla nerdeyse..oyle cok aman aman bir fark hissetmiyorum..Trend oldugundandir belki surat hissi konusunda da bir fark yok..arkadasimda benim arabayi kullaniyor onunda gorusu bu yonde..yani sunu soylemek istiyorum kalite olarak tabikde golf ondedir..ama sonucta bu golf yani..ama yol tutus konusunda bizzat tecrube ettigim ve etmeyede devam ettigim bir konuda bana gore leon her zaman ondedir..Ki sende bilirsin leon ile ilgili ozellikle viraj kabiliyeti ile bir cok makale ve test surusu yazisi mevcut burda da zaman zaman konusu cok gecmisti..
Bu konu benim icin burada haddinden fazla anlamsizlasti..Maalesf bu tur platformlarda bilgisi olmadigi halde ahkam kesen bir cok tiple karsilasabiliyosun..Senin fikirlerin dikkate alinmali cunku sen iki aracada sahip oldun yanlisda dogruda olsa tartisilabilir..Normalde msj yazmayi birakmistim..Ama senin gibi degerli bir kardesime cvp yazmama kabaligi yapmak istemedim..