leo54
Kayıtlı Üye
Fazla satan kaliteli gibi bir laf mı ettim ki bana Polo şu kadar satmış o zaman polo daha mı kaliteli diye soruyorsunuz.
Yeni Leon FR 1.4 TSI 140hp - 50.000 TL
Golf Mk7 1.4 TSI 140hp DSG Comfortline - 61.400
bunlar ileride kıyaslanacak araçlar. Gelelim şuankilere; konumuz polo değil, bana diyorsunuz istediğin şekilde anlamışın diye, sen kendin istediğin yöne çekiyorsun. Ben senin anlattığın kadarını anladım, telepati gücüm yok orada motor demişin motor üzerinden gittim, dış görünüş demişin dış görünüş üzerinden gittim. 2400 mesajım var hepsini okumak zor olur ama bi kısmına bakarsan Leon'a asla ve asla KALİTESİZ demedim. Sen çin malı olarak anladıysan bu senin sorunun. Golf, Leon'dan daha kaliteli bunu sadece ben değil herkes söylüyor. Bütün araç testleri vs. Bunu görebilmek için otomobil sektöründe çalışan olmaya gerek yok.
Leon'un sürüş keyfi çok daha iyidir. Fiyatına göre de iyi bir araçtır. Ama iş kıyaslamaya gelince, uzun yola çıkarken insan sessizlik bekler. Bunu Golf daha iyi sağlıyor. İçine oturduğunda elinle kapıları tuttuğunda, torpidoya dokunduğunda ve baktığında kalite hissi oluşturur. Arada çok uçurum var mı yok, ama kendini belli eder. Konuları araştıralım %80 kişi leonun gıcırtılarından ve seslerinden bahseder. Bu oran golfte daha düşüktür. he ses yapmıyo mu yapıyor, ama daha az. Orada siz beni çok yanlış anlamışınız.
Kaliteyi golf için belirtirken, leonu itin bi tarafına sokmadım. Leon'dan daha kaliteli malzeme kullanıldığı için kalite ve konfor istiyorsanız Golf dedim. Daha az paraya daha çok donanım istiyorsanız Leon dedim. Bunda ters birşey göremiyorum. He diyorsanız yok leon golf kadar kaliteli. Haklısınız derim, kalite anlayışı stabildir ama sizde değişmiş derim.
Fazla satmak kaliteli olduğunu göstermiyor öyle olsaydı yollarda accent eralar yerine panameraları görürdük. yada cliolar yerine a7'leri görürdük. O öyle birşey değil konuyu saptırmayın. Kaliteye takmışınız kalite üzerinden konuşuyoruz. Siz kapı içlerinizin fotoğrafını çekin, birde ben çekeyim. Siz kapı içi ceplerinizin fotoğrafını çekin ben çekeyim. Madem doğuş çalışanısınız o zaman bilmeniz gerekir sert plastik malzeme araç içinde kullanıldığında ses yapar. Yumuşak malzemeler sesi daha çok absorbe edebilir.
Koskoca VAG, bi tarafından sallamıyo, "tüm zamanların en sessiz golfü" diye. Bunu söylemesinin bir nedeni var. mk7 çıkana kadar bunu dile getiriyorlardı. He bundan sonraki mesajınızda hala Leon'un Golf'ten kaliteli olduğunu savunur olursanız cevabımı şimdiden peşin peşin vereyim.
"Haklısınız, ben arabalardan anlamıyorum, ben boşuna gittim leonumu satıp üzerine 10bin lira verdim. sadece 55hp için bu farkı verdim ben. Cidden salakmışım"
He çok istiyorsan da, konu açalım forum ahalisine soralım, hangisi daha kaliteli diye ankette açalım. Sonuçlara bakalım. Cidden dediğin gibi miymiş
Konu filan açmaya gerek yok tekrar söylüyorum senin takıldığın kadar fark yok iki araç arasında bunu anlatmaya çalıştım özetle demek istediğim bu neyse gereksiz yere uzatmaya gerek yok konu amacının dışına çıkmasın daha fazla kazasız belasız kullan aracını