Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Golf'e binen leon'a binmez yazılınca bende yazayım dedim. Daha birkaç gün önce 2004 GOLF 5 1.6FSI Comfortline'dan inip, sıfır 2012 LEON FR satın aldım. TSI motor çok daha sessiz ve canlı. Yalıtım için belki garip gelecek ama GOLF 5'de 17" lastik vardı.Leon FR zaten 17" ile geliyor. Ve yol sesi GOLF 5 den daha az emin olun. Ayrıca biliyorsunuz elma ile armut ilişkisi gibi aynı dönemlere ait araçları kıyaslamak daha doğru. Yani Leon 2006 yıllarının aracı aslında. Bugün golf 6 yada 7 ile kıyaslanacak leon henüz Türkiye'ye giriş yapmadı. Yapsın o zaman kıyaslamak daha doğru olur...
donanım önemliyse sizin için leon,
konfor ve kalite önemliyse golf. Özeti budur yani
bu yoruma katılmıyorum vw seat'tan parça mı çalıyo çok yanlış bir yorum olmuş birkere audi motoru var leonun üstünde aynı motor A3'te de var neyin kalitesinden bahsediyoruz allah aşkına ikiside güzel araçlar fakat kişinin zevkine göre değişir kimine leon kimine golf güzel gelir fakat benim yorumum leon daha bir şehvetli duruyor kalite yorumu çok talihsiz bir yorum olmuş ....key:
Bende 6 ay kadar leon FR kullandım daha sonra 2 yıl kadar fazla yol yapacağım için birazda Fr ı aldığım fiyat civarına verme şansı doğduğu için Golf 6 tdi Blue motion a geçtim .Evet golf iç malzeme kalitesi olarak Leondan üstün audinin golften üstün olduğu gibi 140-150 ile gidiyorken evin salonunda oturuyorum sanki ses yok pıtırtı çıtırtı yok Fr da alalı 3-4 ay olmuşken ön konsoldan arka koltuklardan sesler gelmeye başlamıştı. Golf konfor odaklı bir araba Bm da 1.5 santim daha alçak spor amortisör olduğu halde ne kasis ne çukur keyfinizi bozmuyor.Biraz masraflada içini doldurdum . Rcd 510... bluetoot konuşma falan... Bmlerde fr dan kalır yanı yok güvenlik olarak esp standar xds de daha sonra vagcomdan açılıyor. Bukadar Golfü övdüm. Fr ı övecekmiyim? Hayır. Sitede bolca var ,binen biliyor...daha uzun yazabilirdim ama , kısaca; Golfü işim bitince satacağım özleyeceğimi hiç sanmıyorum .Golf binilecek bir araba özlenecek değil . Leon fr ı ise özlüyorum... olayın benim için özeti budur...sadece motor mu olay. İç mekan kalitesi. Bi leonun kapılarındaki plastiğe dokunun bastırın, sert plastik.
Bence sizin yorumunuz ciddi anlamda talihsiz olmuş.(ne demekse artık) bu yorumlarda şans mı aranıyor.
sadece motor mu olay. İç mekan kalitesi. Bi leonun kapılarındaki plastiğe dokunun bastırın, sert plastik. Birde golf,a3'e bakın. Sizin kalite anlayışınız ne bilmiyorum tekrar söylüyorum aradaki 10bin liralık fark aynı motorlu araca sadece aradaki S, 4 halka veya VW farkından dolayı değil. Dış görünüşten bahsetmiyoruz. Tip olarak Leon bence çok daha güzel. Fakat kalite yorumunu siz bi gidin, a3 kullanın, golf kullanın, leonunuz zaten var. Sonra bu araçların hepsiyle 180-200 lü hızlara çıkın. Sessizliği kontrol edin. Ve elinizle dokunun malzemelere. Sonra tartışalım.
Sizin mantığınızla Bugatti ile Leon'da aynı kalitede, Uyarı sesleri aynı
Bigün karşılaştığımızda, benim aracın kapı içi plastiğine ve ön torpido malzemesine ve leonun malzemesine bakalım. Golf neyse de, A3 ile Leon'u aynı kefeye koymayalım aynı sınıf araçlarda arada 2 kat fiyat farkı mevcut. A3 alan insanlar salak değil 2 kat para veriyorlar Leon'a göre
Bence sizin yorumunuz ciddi anlamda talihsiz olmuş.(ne demekse artık) bu yorumlarda şans mı aranıyor.
Bende 6 ay kadar leon FR kullandım daha sonra 2 yıl kadar fazla yol yapacağım için birazda Fr ı aldığım fiyat civarına verme şansı doğduğu için Golf 6 tdi Blue motion a geçtim .Evet golf iç malzeme kalitesi olarak Leondan üstün audinin golften üstün olduğu gibi 140-150 ile gidiyorken evin salonunda oturuyorum sanki ses yok pıtırtı çıtırtı yok Fr da alalı 3-4 ay olmuşken ön konsoldan arka koltuklardan sesler gelmeye başlamıştı. Golf konfor odaklı bir araba Bm da 1.5 santim daha alçak spor amortisör olduğu halde ne kasis ne çukur keyfinizi bozmuyor.Biraz masraflada içini doldurdum . Rcd 510... bluetoot konuşma falan... Bmlerde fr dan kalır yanı yok güvenlik olarak esp standar xds de daha sonra vagcomdan açılıyor. Bukadar Golfü övdüm. Fr ı övecekmiyim? Hayır. Sitede bolca var ,binen biliyor...daha uzun yazabilirdim ama , kısaca; Golfü işim bitince satacağım özleyeceğimi hiç sanmıyorum .Golf binilecek bir araba özlenecek değil . Leon fr ı ise özlüyorum... olayın benim için özeti budur...
Sadece motor değil olay bir örnekti anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız İç mekan kalitesi plastik sert yada yumuşak mı olmalı arabamı alıyoruz yataştan yatak mı bakıyoruz ? Kardeşim benim merak etme doğuş çalışanıyım sadece a3 e filan binmedim tahmin edemeyeceğin araçlara iç içeyim maslakta her neyse konumuz bu değil konumuz senin kullandığın kalite lafı.Yani görende çin malı leonlara biniyoruz sanır yada golfleri lomborghiniler gibi koltuklarını elle dikiyolar diken teyzelerde kör oldu sanacak insanlar Ben Audi'ile seatı kıyaslamadım kötü olsa idi audi o motoru kullanmazdı kendi aracında demiştim zaten bi örnekti motor sadece dediğim gibi işinize geldiği gibi anlamışsınız demek istediğim olay şu Tabiki VW büyük firma Seat'ında Audi'nin Bentley'in Bugattinin Skoda'nın Lamborghini'nin Scania'nın Man AG'nin sahibi bütün araçlarıda çok kalitelidir. Dediğin kalite lafına bundan 7-8 sene önce katılırdım ciddi anlamda. Misal Volkswagen’in 2011 yılında en çok satan binek otomobili 14.964 adetle Polo'dur o zaman golften polo daha kalitedir Diyosun ya millet salak'mı 10 lira fazla veriyo millet gerçekten salak heralde polo golf'ten daha fazla satmış Neyse Sene olmuş 2013 kia'lar bile aşmış kendini sen golf'un kapılarımı yumuşak yoksa leonun'mu orda kalmışsın arada az farklar olur ama dediğin kadar abartılacak fark yoktur şimdi anladın mı neden talihsiz bi yorum dediğimi ?