Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tsi leoncular bakarmısınız.

Ayberk bana "sana karşı art niyetliyim.." demişti yakın zamanda forumda..
yanlış virgül koysa gerekli cevapları ömür boyu alacak artık..bu kadar basit.. ;)

---------- Post added at 13:20 ---------- Previous post was at 13:03 ----------

velakin forum içersinde tartışırken enterasan bilgiler de paylaşılıyo çoğu zaman..
hakaret vs. olmadıktan sonra forum içersin olması gerekn bişi bence..tartışmak ama kavga değil..

tartışmak ama gerilmeden tartışmak, birbirimizi kırmadan bilgi paylaşmak :)

kuzenımdekı TSI yı kullanıyorum aracta hıcbır aksesuar yok fabrıkadan cıktıgı gıbı kullanıyorum sabırlı bır sag ayagın varsa gayet ekonımık bır arac ....

bu arada ben 2.0 kullanıyorum aracım 1375 kg:) ruhsattamı yalnıs yazıyor acaba...

şemuncum tsi motor hacmi küçük olsada kullanılan parçalardaki malzeme sebebi ile biraz ağır bir motor. gerçi 50 kg farkta bence normal :)

kuzenımdekı TSI yı kullanıyorum aracta hıcbır aksesuar yok fabrıkadan cıktıgı gıbı kullanıyorum sabırlı bır sag ayagın varsa gayet ekonımık bır arac ....

bu arada ben 2.0 kullanıyorum aracım 1375 kg:) ruhsattamı yalnıs yazıyor acaba...
Ruhsattaki kilolara bakmayın Şemun. %99 yanlıştır. Bende de 1200kg, 150kw mi ne yazıyo :p

---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:24 ----------

arkadaşlar yine boş yere germişsiniz birbirinizi sanki

ayberkin yaktığı kadar gitmiyor lafına neden bukadar takılıyorsunuz ki? onun düşüncesi bu tamamen. yanlış da olabilir doğru da bunun için gerilmeye hiç gerek yok dostlar:)

örneğin ayberk bizim arabalarımızı güzel bulmuyor( Leon), iyi de gitmediğini düşünüyor. çoğumuz ona katılmasak da onun düşüncesi bu.

bunun yanında sadece hızlı gidecek, performanslı araba olacak diye ayberkinki kadar görünüş olarak güzel olmayan bir arabaya binemem. bu da benim düşüncem :)

uzun lafın kısası eğer arabanız sizin için güzelse ve iyiyse neden aksi yorumlar sizi üzüyor yada kışkırtıyor, kim ne derse desin benim arabam benim için yeterli performansa sahip ve bence bir tasarım harikası.

herkese sevgiler, saygılar :)
Yorum için teşekkürler.
Çevremdeki arkadaşlarımda da aracımı beğenmeyen birçok insan var. Hatta kimileri "Uno" ya benzediğini bile söylüyor :) İsteyen istediğini söyleyebilir, isteyen istediğine benzetebilir, kendine göre gitmediğini de söyleyebilir.. :)

arkadaşlar yine boş yere germişsiniz birbirinizi sanki

ayberkin yaktığı kadar gitmiyor lafına neden bukadar takılıyorsunuz ki? onun düşüncesi bu tamamen. yanlış da olabilir doğru da bunun için gerilmeye hiç gerek yok dostlar:)

örneğin ayberk bizim arabalarımızı güzel bulmuyor( Leon), iyi de gitmediğini düşünüyor. çoğumuz ona katılmasak da onun düşüncesi bu.

bunun yanında sadece hızlı gidecek, performanslı araba olacak diye ayberkinki kadar görünüş olarak güzel olmayan bir arabaya binemem. bu da benim düşüncem :)

uzun lafın kısası eğer arabanız sizin için güzelse ve iyiyse neden aksi yorumlar sizi üzüyor yada kışkırtıyor, kim ne derse desin benim arabam benim için yeterli performansa sahip ve bence bir tasarım harikası.

herkese sevgiler, saygılar :)

Saygılarımı yolluyorum Abim...

Çevremdeki arkadaşlarımda da aracımı beğenmeyen birçok insan var. Hatta kimileri "Uno" ya benzediğini bile söylüyor :) İsteyen istediğini söyleyebilir, isteyen istediğine benzetebilir, kendine göre gitmediğini de söyleyebilir.. :)

Ayberk sen benim ne arkadaşım ne dostumsun..
sana art niyetim var dedikten sonra bana, zaten dikkat etmek zorundasın forumda söylediklerine ekstradan dikkat etmen gerekir bu saatten sonra..
yani özetle söylediklerine dikkat et..

Ayberk sen benim ne arkadaşım ne dostumsun..
sana art niyetim var dedikten sonra bana, zaten dikkat etmek zorundasın forumda söylediklerine ekstradan dikkat etmen gerekir bu saatten sonra..
yani özetle söylediklerine dikkat et..

Sana cevap vermiyorum. Israrla aynı mesajı alıntı yazıp durma bana. Konuyu kirletiyosun. Yazdığın kişisel mesajları özel den yazmadığın sürece cevap alamayacaksın. Nokta

Neden böyle yaparsınız anlamamki ? İkinizde uzaklaştırma aldınız siteden,forumların tadı kalmadı.Sizlerin birde Emre tabiiki kırıcı olmayan,forumlardaki yazılarınızı zevkle okuyorum. Böyle kırıcı yazılar olunca sanki ben kırılmışım gibi üzülüyorum.

Geri
Üst Alt