ismaiL
Kayıtlı Üye
senin canın saolsn ismailim
Sen sağol kardeşim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
senin canın saolsn ismailim
doğru diyosun ismail herşey boşNe TSI,Ne FSI,Ne MPI En iyisi TDI Gelin benle tartışın
Konu altındaki yorumları okudum da 9, 11, 14lt'ler anılmış konu altında. Bu yüzden böyle bi yorum yaptım.
Faruk Abi'nin aracıyla yaptığı kilometre ile bu konu altında bahsi geçen menzilleri kıyasladığım zaman "TSI'ın cimriliği bu kadar" mı dedim içimden..
Faruk abinin aracı stock değil. Resimlerden anladığım kadarıyla üzerindeki jantlarda stock değil. Ki jant, tüketimi direkt olarak etkileyen bir etmen. Konu altındaki Yiğit'in aracı da stock değil mesela. Ki yazılımın, düzgün kullanımda tüketimi düşürdüğü gibi bir gerçekte var.
Faruk abinin şehirler arası yolda elde ettiği tüketimleri göz önünde bulundurursak, bahsettiğin 1463kg'den çok daha ağır gelir. Bagaj ağırlığı, araç içindeki yolcular vs. vs.
Bi hobim var. Otomobil dünyasını bilgisayar ekranı açarak öğrenmek yerine, kaput açarak öğreniyorum mesela. Mesela bugün arabamın headersını kendim söküp taktım.
Sen, 1.4 arabamla 14 yakıyorum derken eyvallah, biz fikrimizi söyleyince hobi edin.. Aldığın uyarılar yetmiyo galiba? Beni kışkırtmayı bırak artık. Peşin peşin uyarıyorum seni uzatmaman için.
gerekli cevaplar verilmiş.
timurcum bizim tsi lar 1324 kg.
arkadaşlar yine boş yere germişsiniz birbirinizi sanki
ayberkin yaktığı kadar gitmiyor lafına neden bukadar takılıyorsunuz ki? Onun düşüncesi bu tamamen. Yanlış da olabilir doğru da bunun için gerilmeye hiç gerek yok dostlar
örneğin ayberk bizim arabalarımızı güzel bulmuyor( leon), iyi de gitmediğini düşünüyor. çoğumuz ona katılmasak da onun düşüncesi bu.
Bunun yanında sadece hızlı gidecek, performanslı araba olacak diye ayberkinki kadar görünüş olarak güzel olmayan bir arabaya binemem. Bu da benim düşüncem
uzun lafın kısası eğer arabanız sizin için güzelse ve iyiyse neden aksi yorumlar sizi üzüyor yada kışkırtıyor, kim ne derse desin benim arabam benim için yeterli performansa sahip ve bence bir tasarım harikası.
Herkese sevgiler, saygılar
doğru diyosun ismail herşey boş