Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tsi leoncular bakarmısınız.

Ne TSI,Ne FSI,Ne MPI En iyisi TDI :D Gelin benle tartışın :p
doğru diyosun ismail herşey boş :)

Konu altındaki yorumları okudum da 9, 11, 14lt'ler anılmış konu altında. Bu yüzden böyle bi yorum yaptım.
Faruk Abi'nin aracıyla yaptığı kilometre ile bu konu altında bahsi geçen menzilleri kıyasladığım zaman "TSI'ın cimriliği bu kadar" mı dedim içimden..

Faruk abinin aracı stock değil. Resimlerden anladığım kadarıyla üzerindeki jantlarda stock değil. Ki jant, tüketimi direkt olarak etkileyen bir etmen. Konu altındaki Yiğit'in aracı da stock değil mesela. Ki yazılımın, düzgün kullanımda tüketimi düşürdüğü gibi bir gerçekte var.
Faruk abinin şehirler arası yolda elde ettiği tüketimleri göz önünde bulundurursak, bahsettiğin 1463kg'den çok daha ağır gelir. Bagaj ağırlığı, araç içindeki yolcular vs. vs.

tamamen kullanım tarzı bendede 18" var ve 1600 kg üzerinde takribi geziyorum sürekli şehiriçi ekonomik kullanımda 700 km yapmaktayım (bizim boş agırlık 1390 kg du hatırladıgım kadarı ile bunu baz alarak konuşuyorum yanlışsam düzeltin)
gerçekten bastıgındada gidiyor yani...

Bi hobim var. Otomobil dünyasını bilgisayar ekranı açarak öğrenmek yerine, kaput açarak öğreniyorum mesela. Mesela bugün arabamın headersını kendim söküp taktım.
Sen, 1.4 arabamla 14 yakıyorum derken eyvallah, biz fikrimizi söyleyince hobi edin.. Aldığın uyarılar yetmiyo galiba? Beni kışkırtmayı bırak artık. Peşin peşin uyarıyorum seni uzatmaman için.

benim hakkımda ne biliyosun ki PC başından otomobiileri öğrendiğimi söylebiliyosun öncelikle. ??
ne istiyosan söküp takabilirsin hatta söküp takmaya da bilirsin beni ilgilendirmez.. :D :D
SCW'de senden başka hiç kimseyle bu kadar tartışmıyosam dön de kendine bi bak Ayberk..velakin konuyu da bana çevirme Yunus cevabını vermiş zaten.. ;)

konuya dönersek..demek az yakmıyo istenildiğinde..

fotoların çekildiği gün şehir içinde abartısız 80km yol gittim toplamda, İstanbul'u biliyosan rotayı da söyliyim, 18" janta rağmen eve döndüğümde ortalamam 6.8'di..bu da 80km için şehir içinde toplam 5.4L benzin yakmışım anlamına geliyo..çok mu yakıyo yani ekonomi istenildiğinde şimdi. ??

gerekli cevaplar verilmiş.

timurcum bizim tsi lar 1324 kg.

gerekli cevaplar verilmiş.

timurcum bizim tsi lar 1324 kg.

kuzenımdekı TSI yı kullanıyorum aracta hıcbır aksesuar yok fabrıkadan cıktıgı gıbı kullanıyorum sabırlı bır sag ayagın varsa gayet ekonımık bır arac ....

bu arada ben 2.0 kullanıyorum aracım 1375 kg:) ruhsattamı yalnıs yazıyor acaba...

arkadaşlar yine boş yere germişsiniz birbirinizi sanki

ayberkin yaktığı kadar gitmiyor lafına neden bukadar takılıyorsunuz ki? onun düşüncesi bu tamamen. yanlış da olabilir doğru da bunun için gerilmeye hiç gerek yok dostlar:)

örneğin ayberk bizim arabalarımızı güzel bulmuyor( Leon), iyi de gitmediğini düşünüyor. çoğumuz ona katılmasak da onun düşüncesi bu.

bunun yanında sadece hızlı gidecek, performanslı araba olacak diye ayberkinki kadar görünüş olarak güzel olmayan bir arabaya binemem. bu da benim düşüncem :)

uzun lafın kısası eğer arabanız sizin için güzelse ve iyiyse neden aksi yorumlar sizi üzüyor yada kışkırtıyor, kim ne derse desin benim arabam benim için yeterli performansa sahip ve bence bir tasarım harikası.

herkese sevgiler, saygılar :)

arkadaşlar yine boş yere germişsiniz birbirinizi sanki

ayberkin yaktığı kadar gitmiyor lafına neden bukadar takılıyorsunuz ki? Onun düşüncesi bu tamamen. Yanlış da olabilir doğru da bunun için gerilmeye hiç gerek yok dostlar:)

örneğin ayberk bizim arabalarımızı güzel bulmuyor( leon), iyi de gitmediğini düşünüyor. çoğumuz ona katılmasak da onun düşüncesi bu.

Bunun yanında sadece hızlı gidecek, performanslı araba olacak diye ayberkinki kadar görünüş olarak güzel olmayan bir arabaya binemem. Bu da benim düşüncem :)

uzun lafın kısası eğer arabanız sizin için güzelse ve iyiyse neden aksi yorumlar sizi üzüyor yada kışkırtıyor, kim ne derse desin benim arabam benim için yeterli performansa sahip ve bence bir tasarım harikası.

Herkese sevgiler, saygılar :)

+9999

Ayberk bana "sana karşı art niyetliyim.." demişti yakın zamanda forumda..
yanlış virgül koysa gerekli cevapları ömür boyu alacak artık..bu kadar basit.. ;)

---------- Post added at 13:20 ---------- Previous post was at 13:03 ----------

velakin forum içersinde tartışırken enterasan bilgiler de paylaşılıyo çoğu zaman..
hakaret vs. olmadıktan sonra forum içersin olması gerekn bişi bence..tartışmak ama kavga değil..

Geri
Üst Alt