Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tsi leoncular bakarmısınız.

sen bu şekilde tahrik et sonra yiğiti suçla.
Otomobillerle ilgili yorum yapmak yasak mı Emre? Fikrimi söylerim, sende fikrini söylersin, oda fikrini söyler, isteyen fikrini söyler. Ben kişiler hakkında yorum yapmadım, araçlar hakkında yazdım. Sen, kendi aracınla ilgili negatif bir yorum yazdığın zaman objektif bir yorum, ben yazdığım zaman tahrik mi oluyo?

Otomobillerle ilgili yorum yapmak yasak mı Emre? Fikrimi söylerim, sende fikrini söylersin, oda fikrini söyler, isteyen fikrini söyler. Ben kişiler hakkında yorum yapmadım, araçlar hakkında yazdım. Sen, kendi aracınla ilgili negatif bir yorum yazdığı zaman objektif bir yorum, ben yazdığım zaman tahrik mi oluyo?

senin söylediinin zıttını söyleyen ve söylediğinin koca bir yalan olduğunu açıkça bilen bu kadar adam varken bu söylediğin dşünce söylemek değil tartışma için tahrik ortamı oluşturmaktır. daha önce binlerce kez yaptığın gibi.

Sorun ciksin istemiyoruz arkadaslar bunlari goz onunde bulundurarak yazisalim...

1.4 TSI az yakıyo diyolar bide.. 1.4 16V 98hp'lik Clio'lar 5lt civarı yakabiliyo karma kullanımda..
Yaktığı kadar gitse bide..

ayberk sende tsi iyice öldürmüşün :D 1.6 değil bu Tsi ;)

bu arada 600 den az yapılıyorsa bir depoyla muhakkak tam gaz (şehiriçi) gidiliyor demektir.
gaz ayarınızda problem var :)

ayberk sende tsi iyice öldürmüşün :D 1.6 değil bu Tsi ;)
Konu altındaki yorumları okudum da 9, 11, 14lt'ler anılmış konu altında. Bu yüzden böyle bi yorum yaptım.
Faruk Abi'nin aracıyla yaptığı kilometre ile bu konu altında bahsi geçen menzilleri kıyasladığım zaman "TSI'ın cimriliği bu kadar" mı dedim içimden..

herkes aynı sürüş tarzınamı sahip. kendin değilmisin ben basınca 20 küsür ltlerde yakıyorum diyen.

faruk abiyidepek örnek vermeni tavsiye etmem. öncelikle stock 1,6 değil ikincisi ekonomi mod kullanan birisi. nitekim ben ekonomik modla 6 küsür lü değerlere çok rahat iniyorum şehir içinde.

hepsini geçtim 1,6 ları 1463 kg yüke çıkart sonra bu aşağıdaki verileri yakala (ki imkansız) ondan içinden geçirme yorumlarını dışından geçir.

http://www.seatclubworld.com/showthread.php?t=3006

Ne TSI,Ne FSI,Ne MPI En iyisi TDI :D Gelin benle tartışın :p

herkes aynı sürüş tarzınamı sahip. kendin değilmisin ben basınca 20 küsür ltlerde yakıyorum diyen.

faruk abiyidepek örnek vermeni tavsiye etmem. öncelikle stock 1,6 değil ikincisi ekonomi mod kullanan birisi. nitekim ben ekonomik modla 6 küsür lü değerlere çok rahat iniyorum şehir içinde.

hepsini geçtim 1,6 ları 1463 kg yüke çıkart sonra bu aşağıdaki verileri yakala (ki imkansız) ondan içinden geçirme yorumlarını dışından geçir.

http://www.seatclubworld.com/showthread.php?t=3006
Ben arabamı ekonomi için almadım zaten Emre. Ya da Cupra, ekonomi için dizayn edilmiş bir araçta değil.
Ki sürüş tarzı değiştirildiği takdirde, 5lt 6lt tüketime inen bir araç. Sonuçta bahsettiğin gibi 1463kg ağırlığa sahip değil.
Faruk abinin aracı stock değil. Resimlerden anladığım kadarıyla üzerindeki jantlarda stock değil. Ki jant, tüketimi direkt olarak etkileyen bir etmen. Konu altındaki Yiğit'in aracı da stock değil mesela. Ki yazılımın, düzgün kullanımda tüketimi düşürdüğü gibi bir gerçekte var.
Faruk abinin şehirler arası yolda elde ettiği tüketimleri göz önünde bulundurursak, bahsettiğin 1463kg'den çok daha ağır gelir. Bagaj ağırlığı, araç içindeki yolcular vs. vs.

ben daha 9lt ort. geçmedim arabayı aldıgımdan beri . çok mu yakıo az mı :D

Geri
Üst Alt