Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tsi leoncular bakarmısınız.

ne açıdan baktığına göre değişir kardeşim..
velakin yönetim tarafından belirlenen/tekrar yorumlanan kurallar çerçevesinde bi cümle o..
Alman vs. Japon konusuna göz gezdirirsen sadece ne demek istediğimi anlarsın kardeşim..

Kardeşim sen nasıl baktın peki bu yazıyı yazarken o şekilde anlatabilirmisin?

Dou'm forumun tozlu konularına lütfen bana karıştırtma bu saatte ben neler neler duydum forumda..yazdığım hiç bi mesaj edit'li değil SCW'de ya da edit'liyse nedenini de yazmışımdır..bunun yanında PM yolu ile konuşmicaksak bu konuda doluyum biliyosun bi kaç sebepten zaten..

Anladım kardeşim kimsenin kalbi kırılmasın ozaman bu saatten sonra Yunus Emre,sen ve Ayberk birbirinize hakaret içerikli tartışma konusu yaratacak yazılar olursa gerekli işlemleri yönetime aktarmayı düşünüyorum.Ben sizi çok seviyorum ayrı ayrı ama abi madem anlaşamıyorsunuz birbirinizden alıntı yapıp ortamı gerip konu amacını saptırmayın...

Anladım kardeşim kimsenin kalbi kırılmasın ozaman bu saatten sonra Yunus Emre,sen ve Ayberk birbirinize hakaret içerikli tartışma konusu yaratacak yazılar olursa gerekli işlemleri yönetime aktarmayı düşünüyorum.Ben sizi çok seviyorum ayrı ayrı ama abi madem anlaşamıyorsunuz birbirinizden alıntı yapıp ortamı gerip konu amacını saptırmayın...

kardeşim benim kimseye karşı bi art niyetim yok Ayberk'in varmış bana kendi seçimi..
ben burda yazılan çizilenlere bakarım ve üslüba..bu mesajla birlikte kaçıncı mesajım olucak bilmiyorum ama hiç birinde bu tabiri severim kimsenin "ensesinden kaşıyacak" bi lafım vs. olmadı..koca SCW'de sadece Ayberk'le bu tarz polemiklere giriyosam burda dönüp kendisine bakması gereken sadece ben yokum demektir..ben SCW'ye kavga etmek için hiç bi zaman "log in" olmadım..velakin kendi doğrularımdan da kimse için vazgeçmedim vazgeçmem de..ki doğrularım da SCW'nin forum kurallarına aykırı hiç bi unsur içermiyo..SCW benim için bi forumdan öte ve bununla ne demek istediğimi zaten biliyosun kardeşim..

Biliyorum kardeşim ama adam senden şikayetçi oldu bana hakaret etti gerekenin yapılmasını istiyorum dedi buna ne diyorsun peki?

Biliyorum kardeşim ama adam senden şikayetçi oldu bana hakaret etti gerekenin yapılmasını istiyorum dedi buna ne diyorsun peki?

sırada benim şkayetlerim var kardeşim..
ve bu konuda Cezmi Abi'me sözüm var son konuştuğumuzda fikrimi düşüncelerimi uzun uzun anlattım ve bu kadar dedim..

Ayberk'in bana hakaret etti demeden önce kendi mesajlarına bakması gerekiyo..
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

Hakarete uğradığını düşünüyosan, ilgili mesajı göstererek, ilgili yerlere ulaştırabilirsin şikayetini..

5fadsznxj

Kurduğun cümle burada açık ve net gözüküyor. Eğer bu cümle, hakaret içermeyip, ceza alman için uygun bir sebep değilse, bende bundan sonra bütün yorumlarımda böyle cümleler kullanıcam.

imaj görünmüyo ama eğer printscreen yaptıysan merak etme ben değiştirmem mesajlarımı..
velakin naapmak istiyosan yap bu konuda kararları ben almıyorum yönetim alıyo..beni ilgilendiren bi durum yok..

Geri
Üst Alt