Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tsi leoncular bakarmısınız.

Sana cevap vermiyorum. Israrla aynı mesajı alıntı yazıp durma bana. Konuyu kirletiyosun. Yazdığın kişisel mesajları özel den yazmadığın sürece cevap alamayacaksın. Nokta

ben konuyu kirletiyorum sen neyi kirletiyosun bi düşün bakalım..
kişisel meselem olması için fazla
'sın PM atmamı gerektircek bişi yok yani anladın.. ;)

kişisel meselem olması için fazla 'sın PM atmamı gerektircek bişi yok yani anladın.. ;)
Ben anladım da bakalım bu mesajını yönetimden birileri gördüğü zaman, boynun virgül gibi eğilecek mi..

Ben anladım da bakalım bu mesajını yönetimden birileri gördüğü zaman, boynun virgül gibi eğilecek mi..

NOKTA koyduğun konuya mesaj yazıyosun farkında mısın. ??
ben senin gibi editlemiyorum mesajlarımı sonradan velakin mesajımda da bişi yok..

allahtan yöneticelrimz çok sabırlı ve ıyı nıyetlı..........

---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:16 ----------

şu tsi leoncuları acaba tjet fıatcılarla yurtsek ne olur kı?

---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 12:20 ----------

yco senın arac degerlerı ne?senın kını tjet le bı yurtsek?ne olur sence

şeker bunu istersen başka bi konuda tartışırız..

Konu kitlenmeden kimse rahatlamayacak sanırım...

kişisel meselem olması için fazla 'sın PM atmamı gerektircek bişi yok yani anladın.. ;)

Yiğit şimdi dikkatli baktımda bu mesajda Ayberk'e nokta kadar adam değilsin gibi bir anlammı taşıyor?

Geri
Üst Alt