Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
11,5 yüksek değilmi yiğit yuh sana
ben 9 üzerini görmüyroum bile ki kasmadan 7 8 arası yakan bir makine. kastığım zamanda 6 lara iniyorum bu arada 5600 km oldu benim tosn. eskişehirden ankaraya ortalamam 5,6 100 e sabitli
1.4 TSI az yakıyo diyolar bide.. 1.4 16V 98hp'lik Clio'lar 5lt civarı yakabiliyo karma kullanımda..
Yaktığı kadar gitse bide..
gitmediğini nerden biliyorsun?
senin bir halt sandığın clionun üzerindeki yük kç kg 1 ton bile deil.o clioyu ikiye kes başka clionn üzerine koy sonra onunla bir dene bakalm kaç yakacak.
abi bende de 18" O.Z yay ve de yazılım var..
ona rağmen geçen gün gece şehir içinde top. 80km yolu 6.8L ortalamayla gitmek zorunda kalmıştım..velakin eziyet gibi kullandım yani nerdeyse hiç gaz vermedim..
bununda yanında 97 ile dolu depoyla 280-290km gittiğim de oldu..
onun dışında Okan Üni.'den Erya'ya Atatürk Cadde'sindeki trafiğe rağmen 4.6L ortalamayla gitmiştim 16"larla bi defa..30-35km'lik yol olduğu düşünülürse 1.5L benzin yakmışım demek oluyo o da..normalde Okan-Bostancı arasında özellikle sabahları 14'ün altına inmiyorum..
bunlar benim uç ekonomik değerlerim..
totalde ortalamam da 11.5L civarında zaten..ve bence hiç de yüksek değil..
15K bakımın yapılsın üstünden bi 200km falan geçsin şimdikinden daha az yakıcak zaten abi..
birazda olsa içimi rahatlattıun ben senin min değerlerine düşemedim hiç yaa neden bilmiyorum:S
bu arada 95 tavsiye ediyorlar 97 sıkıntı yapmasın?
birazda olsa içimi rahatlattıun ben senin min değerlerine düşemedim hiç yaa neden bilmiyorum:S
bu arada 95 tavsiye ediyorlar 97 sıkıntı yapmasın?
Bi hobim var. Otomobil dünyasını bilgisayar ekranı açarak öğrenmek yerine, kaput açarak öğreniyorum mesela. Mesela bugün arabamın headersını kendim söküp taktım.bu arada Ayberk bi hobi edin artık..
1.4 TSI az yakıyo diyolar bide.. 1.4 16V 98hp'lik Clio'lar 5lt civarı yakabiliyo karma kullanımda..
Yaktığı kadar gitse bide..[/QUOTE]
sen bu şekilde tahrik et sonra yiğiti suçla.