Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tsi leoncular bakarmısınız.

dun acıldı sanırım

dün açıldıysa bugün de gelmemesi bi derece kabul edilebilir o zaman Can'ım ama ben geçen hafta sandım..yarın %99 gelir..ben de 2-3 gün beklemiştim bi defa.. :S :S

eksperlerin gidip gelmesi saatleri vs. tamamen eksperlerin kendi insiyatifinde bildiğim kadarıyla..dosya açıldıktan sonra kaç günlük aralıkları oluyo bakmak için bilmiyorum ama genelde Erya'ya gelen adam Kızıltoprak'ta oturuyo ve evine gitmeden önce akşam saatlerinde uğrar servise..

dün açıldıysa bugün de gelmemesi bi derece kabul edilebilir o zaman Can'ım ama ben geçen hafta sandım..yarın %99 gelir..ben de 2-3 gün beklemiştim bi defa.. :S :S

eksperlerin gidip gelmesi saatleri vs. tamamen eksperlerin kendi insiyatifinde bildiğim kadarıyla..dosya açıldıktan sonra kaç günlük aralıkları oluyo bakmak için bilmiyorum ama genelde Erya'ya gelen adam Kızıltoprak'ta oturuyo ve evine gitmeden önce akşam saatlerinde uğrar servise..

inş bugun gıtmıstır akşam ustu yarın başlansa cumartesıye hazır olur sanırım =)

yavru tahminen 2-3 günlük işi var arabanın..
1 gün düzeltme ve astar ertesi gün de boyama işte..
umarım en kısa zamanda kavuşursun arabana..çok can sıkıcı bişi biliyorum.. :)

Can öğleden sonra Erya'dayım..
muhtemelen senin eksper de bugün gelir artık.. :)

abi en düşük tüketimim 35km'lik yolda 1,5L benzin yakmıştım ortalamada 4 küsür falan ediyo..
en yüksek de aynı yolu 14.7L ortalama yakarak gittim..ama sen aldığında max. gazlasan bile 13.5 civarı bişi görürsün..karma gazlama sakin gitme trafik vs. ile hiç kasmadan yani az yakmak için şehir içi 9-9.5 falan oluyo ben de..istediğinde hakkaten çok az yakan bi motor..

allah allah bu degerlerı ben nıe sıklıkla yakalıyamıorum arkadaslar yaa:S:S benım araba 14000 km de bugune kadar sehır ıcı normal bır kullanımda en fazla 550km felan yapmısımdır oda en uç yanı...bunun dısında 18" s5 jantı lastık ve yay kombinasyonu ıle aracın suankı yakıtı sehiriçinde ortalama 9-10-11 arası degısıyor ama en dusuk 9 altına cok zor:(:( bence tsı uzun yolda cok ıyı ama sehiriçinde çok fazla yakıyor:(

allah allah bu degerlerı ben nıe sıklıkla yakalıyamıorum arkadaslar yaa:S:S benım araba 14000 km de bugune kadar sehır ıcı normal bır kullanımda en fazla 550km felan yapmısımdır oda en uç yanı...bunun dısında 18" s5 jantı lastık ve yay kombinasyonu ıle aracın suankı yakıtı sehiriçinde ortalama 9-10-11 arası degısıyor ama en dusuk 9 altına cok zor:(:( bence tsı uzun yolda cok ıyı ama sehiriçinde çok fazla yakıyor:(

abi bende de 18" O.Z yay ve de yazılım var..
ona rağmen geçen gün gece şehir içinde top. 80km yolu 6.8L ortalamayla gitmek zorunda kalmıştım..velakin eziyet gibi kullandım yani nerdeyse hiç gaz vermedim..
bununda yanında 97 ile dolu depoyla 280-290km gittiğim de oldu.. :)
onun dışında Okan Üni.'den Erya'ya Atatürk Cadde'sindeki trafiğe rağmen 4.6L ortalamayla gitmiştim 16"larla bi defa..30-35km'lik yol olduğu düşünülürse 1.5L benzin yakmışım demek oluyo o da..normalde Okan-Bostancı arasında özellikle sabahları 14'ün altına inmiyorum..

bunlar benim uç ekonomik değerlerim..
totalde ortalamam da 11.5L civarında zaten..ve bence hiç de yüksek değil..

15K bakımın yapılsın üstünden bi 200km falan geçsin şimdikinden daha az yakıcak zaten abi..

Geri
Üst Alt