can
Kayıtlı Üye
senin dosya ne zaman açıldı yavru. ??
dun acıldı sanırım
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
senin dosya ne zaman açıldı yavru. ??
dun acıldı sanırım
dün açıldıysa bugün de gelmemesi bi derece kabul edilebilir o zaman Can'ım ama ben geçen hafta sandım..yarın %99 gelir..ben de 2-3 gün beklemiştim bi defa.. :S :S
eksperlerin gidip gelmesi saatleri vs. tamamen eksperlerin kendi insiyatifinde bildiğim kadarıyla..dosya açıldıktan sonra kaç günlük aralıkları oluyo bakmak için bilmiyorum ama genelde Erya'ya gelen adam Kızıltoprak'ta oturuyo ve evine gitmeden önce akşam saatlerinde uğrar servise..
hazır servisteyken eklentiler yapsana =))
ne gibi =)
abi en düşük tüketimim 35km'lik yolda 1,5L benzin yakmıştım ortalamada 4 küsür falan ediyo..
en yüksek de aynı yolu 14.7L ortalama yakarak gittim..ama sen aldığında max. gazlasan bile 13.5 civarı bişi görürsün..karma gazlama sakin gitme trafik vs. ile hiç kasmadan yani az yakmak için şehir içi 9-9.5 falan oluyo ben de..istediğinde hakkaten çok az yakan bi motor..
allah allah bu degerlerı ben nıe sıklıkla yakalıyamıorum arkadaslar yaa:S:S benım araba 14000 km de bugune kadar sehır ıcı normal bır kullanımda en fazla 550km felan yapmısımdır oda en uç yanı...bunun dısında 18" s5 jantı lastık ve yay kombinasyonu ıle aracın suankı yakıtı sehiriçinde ortalama 9-10-11 arası degısıyor ama en dusuk 9 altına cok zor bence tsı uzun yolda cok ıyı ama sehiriçinde çok fazla yakıyor