Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tsi leoncular bakarmısınız.

ben tüketimi azaltmanın bir yöntemini buldum, hemde 0 layacam. Haftasonu bianchi bakacam kendim için. Bundan sonra eş yada aile olmadığı sürece biçok yere bianchi ile gidecem :) Bisiklet almak için iyi zamanlama, yaza kalsa biraz daha fiyatlanır en iyi zaman şimdidir pazarlıkla idririz epeyce.

Yiğit, haftasonu bakalım velespitlere sende uygunsan.

Ben Çankırıdan Ankaraya geldiğimde depomda hiç düşme olmuyo :) bunun ıspatını bile yapabilirim.Yokuş inerken sabitleyiciyi kapatırım.Yokuş cıkarkende yüksek vites ve düşük hızda ilerlerim :D

ben tüketimi azaltmanın bir yöntemini buldum, hemde 0 layacam. Haftasonu bianchi bakacam kendim için. Bundan sonra eş yada aile olmadığı sürece biçok yere bianchi ile gidecem :) Bisiklet almak için iyi zamanlama, yaza kalsa biraz daha fiyatlanır en iyi zaman şimdidir pazarlıkla idririz epeyce.

Yiğit, haftasonu bakalım velespitlere sende uygunsan.

tamamdır Faruk abim.. :)

Geçmiş olsun can takma kafana yapılır mis gibi olur......;)

yavru senin biraz şanssızlığın oldu eksper olayı..
akşam gelmemiş mi, akşama doğru sen gitmiştin çünkü. ??

bana hulya dedıkı hasan usta aradı experi akşama dogru gelıcekmiş.bende cıktım işte bunu duyunca.bende gelmiştir diye umuyorum başlasın artık

senin dosya ne zaman açıldı yavru. ??

Geri
Üst Alt