Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tsi leoncular bakarmısınız.

soğukta dur kalk yapmak tüketimi katlediyor :(

eskişehirde aslnda istanbuldaki gibi araç yoğunluğu yok aşırı ışık var. alpte gördü geldiğinde. ışıktan kalkıyrosn 100 mt sonra bir daha duruyorsn. yollarda genelde dar araç sayısına yetmiyor çoğu 1 yada 2 şerit. özellikle merkeze girersen ki ben genelde günde 2 kez giriyorum :)

hatta sola dönüş için ışıkta bekliyorsun yeşil yanıyor döner dönmez 5 mt sonra tekrar bir ışıkta duruyorsn :) bu şekilde abes olaylar var.

ankarada benim değerler ciddi şekilde artar :) 750 bile görebilirim ankarada. çünkü çoğu ana hatta dur kalk nerdeyse bitmiş durumda.

abi yapma ya ankarada da fena trafik var ben gecen ay gıtmıştım dımdık rampada ısık koymuşlar bide trafik oluyordu ıstanbulda gormedıgım şeyi gordum orda.tuketım artmaya başlamıştı dırek uzun yoldan sonra.orda trafik bana cok yogun geldı.tabi genel olarak nasıl bılmıyorum sureklı gıden bırı değilim ama istanbul çok etkılıyor tuketımı

abi yapma ya ankarada da fena trafik var ben gecen ay gıtmıştım dımdık rampada ısık koymuşlar bide trafik oluyordu ıstanbulda gormedıgım şeyi gordum orda.tuketım artmaya başlamıştı dırek uzun yoldan sonra.orda trafik bana cok yogun geldı.tabi genel olarak nasıl bılmıyorum sureklı gıden bırı değilim ama istanbul çok etkılıyor tuketımı

şehri bilmediğin içindir. :) benim genelde tüketimlerim ankara eskişehir arası 1 lt eskişehirdeki fazla olacak şekilde oldu son 7 senedir. bu arada çankayada oturuyorum o dediğin rampalardaki ışıkların orada. mesela o güzergahları hiç kullanmam. çıkar 5 km uzun yoldan giderim o yoldan gitmem :) böyle pis huylarım vardır.

şehri bilmediğin içindir. :) benim genelde tüketimlerim ankara eskişehir arası 1 lt eskişehirdeki fazla olacak şekilde oldu son 7 senedir. bu arada çankayada oturuyorum o dediğin rampalardaki ışıkların orada. mesela o güzergahları hiç kullanmam. çıkar 5 km uzun yoldan giderim o yoldan gitmem :) böyle pis huylarım vardır.

bilmedıgım için öyle yaptım senini gibi bilsem bende öyle yaparım =) aynen hiç sevmem gerekırse 10 km uzatırım keyıflı keyıflı kullanırım trafıge girmem =) bakalım depoyu doldurmustum şimdi servıste araba , cıksın servısten ne yapıcam o depoyla merak edıyorum =)

bilmedıgım için öyle yaptım senini gibi bilsem bende öyle yaparım =) aynen hiç sevmem gerekırse 10 km uzatırım keyıflı keyıflı kullanırım trafıge girmem =) bakalım depoyu doldurmustum şimdi servıste araba , cıksın servısten ne yapıcam o depoyla merak edıyorum =)

Seninki nerde Can?

bu arda engincim katalogdada baktım bir zararı varsa yazıyordur belki diye. ekonomik ve çevre dostu sürüş başlığı altında en uygun vites değiştirme devri oolarak 2000dev/dk yazıyor.

@can: sen ne zaman gittin ankaraya şubatta atla gel oradayım bende :)

Seninki nerde Can?

eryada Alp

---------- Post added at 02:16 ---------- Previous post was at 02:15 ----------

bu arda engincim katalogdada baktım bir zararı varsa yazıyordur belki diye. ekonomik ve çevre dostu sürüş başlığı altında en uygun vites değiştirme devri oolarak 2000dev/dk yazıyor.

@can: sen ne zaman gittin ankaraya şubatta atla gel oradayım bende :)

kasımda gıtmıştım emre bı nısan vardı bı gun kalıp donmustum.bakalım bır organızasyon olursa öyle gıderım heralde ankaraya =)

organizasyon şartmı yahu :) atla gel yanımıza ev var yer var :)

eryada Alp

---------- Post added at 02:16 ---------- Previous post was at 02:15 ----------

kasımda gıtmıştım emre bı nısan vardı bı gun kalıp donmustum.bakalım bır organızasyon olursa öyle gıderım heralde ankaraya =)

Ne zaman alıyorsun Can?

organizasyon şartmı yahu :) atla gel yanımıza ev var yer var :)

inşallah emre yaparız öyle birşey sagolasın guzel program olur=)

---------- Post added at 02:24 ---------- Previous post was at 02:22 ----------

Ne zaman alıyorsun Can?

bu gidişle alamıcam heralde alp daha başlanmadı bile perşembeden beri yatıyor orda.öylede kullanmam hayatta zaten.
bakalım yarın exper popoyu kaldırıp gelırse başlanıcak cumaya falanda alırım sanırım.

Geri
Üst Alt