Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

tsi leoncular bakarmısınız.

teşekkürler bilgi için çok güzel değer. :)

bu arda ben aracı aldığımdan beri şehir içi 700+ menzilleri görebiliyorum. ama genelde 600-700 arası.

abi kullanım şekliyle turboya zarar vermeyesin turbonun açılmasıyla kapanması bir oluyor sanki?

benım bı arkadasım ıstanbuldan bodruma korfezı dolasarak full depo ıle gıdıp ordada 50-60 km yaptım demıstı burdanama80 km hızla gıtmıs :D mantıklı korfez 50 arttırsa 50de orda yapsa 950 km :D

nası gorebılıyorsunuz bu 600 700 arasını anlamıyorum ben.kış geldı v8 gıbı oldu araba çok az gıdıyorum bi depoyla 550 falan anca.

abi kullanım şekliyle turboya zarar vermeyesin turbonun açılmasıyla kapanması bir oluyor sanki?

merak etme bir şey olmaz. :) genelde 2500 gbi vites değiştirir gaza yumuşak basarım o yüzden torku pek hissetmemişsindir :)

---------- Post added at 01:22 ---------- Previous post was at 01:19 ----------

nası gorebılıyorsunuz bu 600 700 arasını anlamıyorum ben.kış geldı v8 gıbı oldu araba çok az gıdıyorum bi depoyla 550 falan anca.

can kullanım şekli çok farkediyor.

merak etme bir şey olmaz. :) genelde 2500 gbi vites değiştirir gaza yumuşak basarım o yüzden torku pek hissetmemişsindir :)

---------- Post added at 01:22 ---------- Previous post was at 01:19 ----------

can kullanım şekli çok farkediyor.

öyle tabi kullanım çok önemli.ama sureklı dıp gaz gıden bırı değilim yanı cc yi cok fazla kullanırım hatta okuldan donuste,fazla devırlı kullanmam ama trafikte çok farkettırıyor 20 dakka içinde 100 metrede 10 kez falan dur kalk yapıyorum sabahlarıda.genel tuketımde bu yuzden dusuk sanırım

Can sen istanbul trafiğindesin :) Yani trafiğin cennetinde o yüzden diğer illerle ş.içi karşılaştırması yapman pek doğru olmaz bence.

Can sen istanbul trafiğindesin :) Yani trafiğin cennetinde o yüzden diğer illerle ş.içi karşılaştırması yapman pek doğru olmaz bence.

=) ya tabi orası öylede ama emre de geçen konuların bırınde diyordu burdada cok fazla trafık var dıye öyle hatırlıyorum o yuzden merak ettım

=) ya tabi orası öylede ama emre de geçen konuların bırınde diyordu burdada cok fazla trafık var dıye öyle hatırlıyorum o yuzden merak ettım

soğukta dur kalk yapmak tüketimi katlediyor :( özellikle soğukken bırak etrafındakiler geçsin gitsin. gaza çok çok yumuşak bas. :)

eskişehirde aslnda istanbuldaki gibi araç yoğunluğu yok aşırı ışık var. alpte gördü geldiğinde. ışıktan kalkıyrosn 100 mt sonra bir daha duruyorsn. yollarda genelde dar araç sayısına yetmiyor çoğu 1 yada 2 şerit. özellikle merkeze girersen ki ben genelde günde 2 kez giriyorum :)

hatta sola dönüş için ışıkta bekliyorsun yeşil yanıyor döner dönmez 5 mt sonra tekrar bir ışıkta duruyorsn :) bu şekilde abes olaylar var.

ankarada benim değerler ciddi şekilde artar :) 750 bile görebilirim ankarada. çünkü benim kullandığım çoğu ana hatta dur kalk nerdeyse bitmiş durumda.

Geri
Üst Alt