fatih yıldırım
Kayıtlı Üye
bir depo ile 830 km 100 e sabitledim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bir depo ile 830 km 100 e sabitledim
teşekkürler bilgi için çok güzel değer.
bu arda ben aracı aldığımdan beri şehir içi 700+ menzilleri görebiliyorum. ama genelde 600-700 arası.
abi kullanım şekliyle turboya zarar vermeyesin turbonun açılmasıyla kapanması bir oluyor sanki?
nası gorebılıyorsunuz bu 600 700 arasını anlamıyorum ben.kış geldı v8 gıbı oldu araba çok az gıdıyorum bi depoyla 550 falan anca.
merak etme bir şey olmaz. genelde 2500 gbi vites değiştirir gaza yumuşak basarım o yüzden torku pek hissetmemişsindir
---------- Post added at 01:22 ---------- Previous post was at 01:19 ----------
can kullanım şekli çok farkediyor.
Can sen istanbul trafiğindesin Yani trafiğin cennetinde o yüzden diğer illerle ş.içi karşılaştırması yapman pek doğru olmaz bence.
=) ya tabi orası öylede ama emre de geçen konuların bırınde diyordu burdada cok fazla trafık var dıye öyle hatırlıyorum o yuzden merak ettım