Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ben buldum ömer sora sölerim sana
arkadaslar yapmayin etmeyin diger bir site artik bitti tek hayatta kalan burasi isim wermek istemiyorum burasi da bitip diger site seat sitesi gibi rezil olmasin simdi donanim haber gibi olsa ne olur orada da haywanindan tut parfumerisine we her araca gore bolum war bizdede onun butik konsepti olsun iste yani bir tek haywan bolumu sorun olmaz sanirsam ; bir de benim cok sinirlendigim nokta da gecen bir konu wardi hatirlamiyorum seat araclar mankenlerle fln resimlenmis bayan uye nin biri ahlak disi bulmus bu konuyu ? sonrada konu kitlenmis ablacim mi diim bacim mi diiim bu nasil bir zihin yapisidir neler dusunuyorsun da yaziyorsun oraya yonetici arkadasta ne yapsin kitlemek zorunda kalmis cunku bayan uyu cok agir suclamalarda bulunmus yok neden bayan uye yok diyomusuz sonra fln fistan burcu cetin kaya uye olmadikca zaten hic bir bayan uyeye de ihtiyacim yok araba forumunda ondan nasil bir bilgi alabilirim ki ben araba ile ilgili otursun okusun o birseyler ogrensin bizden ogle zoruna giden konulardan da uzak dursun kisacasi gereksiz gerilim wermesin kimse ben bir kac puruz disinda bu site we yonetiminden cok memnunum
Cenk gün gelir bir bayandan da araba hakkında öğrenebileceğin bi konu olur...Bunu unutma...
arkadaslar cenk gercekten yanlıs anlasılmız gıbıme gelıyor !!! her ne kadar sakallı bıyıklı maco tıplı olsada tertemız bır kalbe sahıptır !!