Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Scw yonetiminin tutumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şey halledilir çözülür.Önemli olan geri dönüşü olmayan cümleler kullanmamak. Burada herkes kendini çok iyi biliyor. Farklı farklı insanların bulunduğu ortamda farklı fikirler çıkması çok doğaldır. fikir ayrılığı olmazsa zaten sıkıntı var demektir. Benim de yönetimde bulunan arkadaşlarla ilgili bir sıkıntı görmedim şimdiye kadar. bence işlerini iyi yapıyorlar. herkesi memnun etmek zordur.
Diğer taraftan Ayberk e yüklenilmiş. Herkes fikrini belirtmekte özgürdür. Ayberk benim de çok sevdiğim gerçekten çok fedakar bir kardeşim. Şimdiye kadarda yaparım deyipte yapmadığı birşey görmedim. Ankaraya gittiğimde mutlaka aradığım ve görüşmek istediğim birisidir. Uzaktan pc başından belki yanlış anlaşılıyor olabilir. Kesinlikle art niyetli olduğunu düşünmüyorum.

arkadaslar yapmayin etmeyin diger bir site artik bitti tek hayatta kalan burasi isim wermek istemiyorum burasi da bitip diger site seat sitesi gibi rezil olmasin simdi donanim haber gibi olsa ne olur orada da haywanindan tut parfumerisine we her araca gore bolum war bizdede onun butik konsepti olsun iste :) yani bir tek haywan bolumu sorun olmaz sanirsam ; bir de benim cok sinirlendigim nokta da gecen bir konu wardi hatirlamiyorum seat araclar mankenlerle fln resimlenmis bayan uye nin biri ahlak disi bulmus bu konuyu ? sonrada konu kitlenmis ablacim mi diim bacim mi diiim bu nasil bir zihin yapisidir neler dusunuyorsun da yaziyorsun oraya yonetici arkadasta ne yapsin kitlemek zorunda kalmis cunku bayan uyu cok agir suclamalarda bulunmus yok neden bayan uye yok diyomusuz sonra fln fistan :) burcu cetin kaya uye olmadikca zaten hic bir bayan uyeye de ihtiyacim yok araba forumunda ondan nasil bir bilgi alabilirim ki ben araba ile ilgili :) otursun okusun o birseyler ogrensin bizden ogle zoruna giden konulardan da uzak dursun kisacasi gereksiz gerilim wermesin kimse :) ben bir kac puruz disinda bu site we yonetiminden cok memnunum

Cenk gün gelir bir bayandan da araba hakkında öğrenebileceğin bi konu olur...Bunu unutma...

Cenk gün gelir bir bayandan da araba hakkında öğrenebileceğin bi konu olur...Bunu unutma...

Cenk çok yakın bir arkadaşım. eminim tam olarak bunları söylemek istemedi. sizde bunları yazmakta haklısınız ama gerçekten sizin düşündüğünüz tipte birisi değildir:) bayanlar baş tacımız.

Arkadaşlar inanın şu son günlerde o kadar üzüldüm ki sitede yaşananlara;bir çoğunuzu çok önceden tanıyorum bir kısmınızla da yeni tanıştık burada ama hepinizi ailemden biri olarak gördüm;nasıl anlatabilirim tam olarak bilemiyorum ama tek istediğim eskisi gibi keyifli paylaşımlar;keyifli sohbetler istiyorum sadece...Burası bi otomobil forumu gibi görünebilir ilk bakışta ama hep diyoruz ya biz bir aileyiz diye,sevincimizi hüznümüzü de paylaşacağız ve bunun içinde bunları paylaşırken kimseyi üzmeyelim suçlamayalım...Özellikle de yönetimdeki arkadaşları,çok saygı duyduğum büyüklerim var aralarında,kardeşlerim de var tabii...Diyeceğim o ki konuyu bir an önce tatlıya bağlayıp,eski SCW
günlerine geri dönelim...:) :eek:key:

arkadaslar cenk gercekten yanlıs anlasılmız gıbıme gelıyor !!! her ne kadar sakallı bıyıklı maco tıplı olsada tertemız bır kalbe sahıptır !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt