Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Scw yonetiminin tutumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk çok yakın bir arkadaşım. eminim tam olarak bunları söylemek istemedi. sizde bunları yazmakta haklısınız ama gerçekten sizin düşündüğünüz tipte birisi değildir:) bayanlar baş tacımız.

Scw üyelerinden böyle bişey beklemiyorum zaten ama inan konuyu okuyunca orada bayanlar için yazılanlara çok üzüldüm doğrusu ve sitemimi dile getirmek istedim;muhtemelen kelimeleri yanlış seçti sanıyorum,size de teşekkürler ayrıca...Biz bir aileyiz bayanlarımızla ve baylarımızla...:)

arkadaslar cenk gercekten yanlıs anlasılmız gıbıme gelıyor !!! her ne kadar sakallı bıyıklı maco tıplı olsada tertemız bır kalbe sahıptır !!

Seçtiği kelimelerden kaynaklanıyor sanırım Kıvanç :) Sen de bizim yerimizde olsan sen de yanlış anlardın :D

Scw üyelerinden böyle bişey beklemiyorum zaten ama inan konuyu okuyunca orada bayanlar için yazılanlara çok üzüldüm doğrusu ve sitemimi dile getirmek istedim;muhtemelen kelimeleri yanlış seçti sanıyorum,size de teşekkürler ayrıca...Biz bir aileyiz bayanlarımızla ve baylarımızla...:)

Kesinlikle haklısınız. :)

Cenk arkadaşımızı şahsen tanımıyorum.Tanımadığım için de yanlış kullanılan kelimelerden onun aslında ne demek istediğini anlayamam.Bunu sadece onu iyi tanıyanlar bilir.O sebeple bazen konuşurken kurduğumuz cümlelerin nereye gidebileceğini de düşünmek gerekir.Kendisi gerekli açıklamayı yaptı...Daha fazla uzatmayacağım.

arkadaslar isten yeni geldim ve 10 sayfayida tek tek okudum.
oncelikle cezmi abiye tesekkur ediyorum yaptigi aciklama icin.

diger acidan serbay abi hic yakisik olmayan bir sekilde cevaplarda bulunmus. kimseye kimsenin "adamligini" konusmak veya tartismak dusmez; ayrica bu sekilde bir yonetici konusmamali.. en basinda anlatmak istedigim buydu.. yoneticiler uygunsuz bicimde davraniyorlar. ayni seyi Anarchist (tarik) de yapti..
yonetici iseniz kelimelerinizi iki kere dusunerek secmelisiniz.
ayrica bir yonetici "tartismak mi istiyorsunuz, alin size cevap" diye bir tutum sergilememeli.

diger yandan bir iki kisi "yonetim isini gerektigi gibi yapiyor ve adil" aciklamasini yapmis.. oyle olsaydi bu konularin acilmasina ve insanlarin tartismasina gerek kalmazdi.

Sen birkez adam olsan adam gibi şu sitede durursun, bu sitede alınan kararların %100'lük doğruluk payına bile itiraz adam tek sensin. Sen kendi suçunu çok iyi biliyorsun zaten sütten çıkma ak kaşığım hiç deme zaten olamazsın. Konuya ne yazdıldı arkadaşım konuyu değerlendiriyoruz yönetime taşıdık bu konuyu bugün için ne gerekiyorsa yapılacaktı değerlendirilecekti o bölümün açılmasına karşı olanlardan biriydim.

Ama sen her zaman ki gibi adam gibi durmadın, silindi, kilitlendi sen tekrar aynısını yaptın her zamanda yapmaya devam ediyorsun. Sen böyle devam et koçum... Arkandan sövenler şimdi pohpohlamaya başlamış ya seni gördüm ya bugün inan daha hiç birşeye inancım kalmadı...

Sen saygılı efendi olsan muhalefetlik yapmayıp, bize karşı saygılı olurdun. Alınan bir karar var bu sitede o konu açılacak dendimi açılacaktır Ayberkin beyfendinin kararıyla kapatılmaz! Sende buna uyacaksın! Ha kaldıki eyvallah sen yanlış karar dedin açtın konu tamam dedik değerlendirmeye aldık yazacağız sonucu dedik biz sonucu yazana kadar siteyi karıştırdın adam gibi durmuyorsun...

Benim sana ilk ve son yazacaklarım bu kadar. Daha yazcağım hiçbirşey yoktur.

Ayberk surekli her tartismada basrolde olmaktan sıkılmadın mı?

Artık inceldiği yerden kopsun kimin aklına ne gelirse yazıyor zaten... Merak ettiğim bi konu var... Dün gece ben tek başıma olduğumu düşündüğüm bir anda(yönetici olarak bazı arkadaşlar varmış ama izliyorlarmış tabiki konuları değil benim yazdıklarımı tabiki konu açanları değil beni uyarmak için) siteyi çarşamba pazarına çeviren esas oğlanın şu an sitede adminler varken aynı tutumda olmayıpta beni şaşırtacak derecede iyimser efendi mesajlarını neye bağlamak gerek acaba?.. 1 gece banlanmakmı korkuttu dicem değildir... İsimlerden mi korkuyor dicem olabilir... Ama alkollüydüm dse yemin ederim olur öle gençlikte dicem susucam... Ne değişti Ayberk? Söylesene ne değişti? Bölüm yine orda ben yine burdayım mesaj yazıyorum ne değiştide sakinleştin?!..

Üstteki 3 mesaj çok sert yazılmış. Yöneticilerin böyle tavırlardan kaçınması lazım. Kesinlikle doğru bulmuyorum. Kimse bu siteye başkasından fırça yemek için girmiyor. Aile isek aile olduğumuzu ilk yöneticiler göstermeli. Yazık..

arkadaslar isten yeni geldim ve 10 sayfayida tek tek okudum.
oncelikle cezmi abiye tesekkur ediyorum yaptigi aciklama icin.

diger acidan serbay abi hic yakisik olmayan bir sekilde cevaplarda bulunmus. kimseye kimsenin "adamligini" konusmak veya tartismak dusmez; ayrica bu sekilde bir yonetici konusmamali.. en basinda anlatmak istedigim buydu.. yoneticiler uygunsuz bicimde davraniyorlar. ayni seyi Anarchist (tarik) de yapti..
yonetici iseniz kelimelerinizi iki kere dusunerek secmelisiniz.
ayrica bir yonetici "tartismak mi istiyorsunuz, alin size cevap" diye bir tutum sergilememeli.

diger yandan bir iki kisi "yonetim isini gerektigi gibi yapiyor ve adil" aciklamasini yapmis.. oyle olsaydi bu konularin acilmasina ve insanlarin tartismasina gerek kalmazdi.

+1

cezmi baba daha öncede oldugu gibi gereken adil ve acımasız kararları alarak düzeni sağlayacagına eminim.

Üstteki 3 mesaj çok sert yazılmış. Yöneticilerin böyle tavırlardan kaçınması lazım. Kesinlikle doğru bulmuyorum. Kimse bu siteye başkasından fırça yemek için girmiyor. Aile isek aile olduğumuzu ilk yöneticiler göstermeli. Yazık..

+1

Yanlis mi alp? Gayet normal bi soru sordum. Ayberk butun tartismalarda basrolde degil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt