okuyorum kızıyorum okuyorum gülüyorum..okuyorum hmmmm diyorum..
olaylar dün ile şişti diyebilirim..burda hemen hemen herkesle çok samimiyim..herkesin düşüncelerini fikirlerini birbirileri ile olan duygularını ve münasebetlerini biliyorum.
birbirlerini sevenler var sevmeyenler var..ama hitaplar e intikam alma tarz ve yöntemleri hiç hoş değil..
ayberke gelince sbah yazacaktım..ama işim çıktı evden çıktım geldiğimde bu konu açılmıştı..o yüzden buraya yazacağım..
bana bazen soranlar oluyor sen ayberki çok seviyorsun diye.evt seviyorum..ama dün yorum yapmadım..sadece bir yerde gülen smileyler koydum..at muhabbetine..
belki benim işim gereğidir..içini görmek yad görmeye çalışmak.
ayberk demişki aile nedir?
cevabı burda ayberk..söyle anlatayım..
bir ev düşün bisiklet isteyen bir çocuk ve alınmayan bir bisiklet..alınmadı diye evin ortasında sesli şarkı söyleyen bir çocuk gazateleri eve dağatan bir çocuk..
bunu ancak o aileye biri yapabilir bir komşu yapamaz..yapmaya da çekinir..
işte sen bu ailedensin ve kendini buraya ait hissediyorsun hissetmesen yapmazdın ve çeker giderdin..ama gitmedin ve böyle bir tapki gösterdin..
evde baba buna bir yere kadar tahmmül eder ve çocuğu cezanlandırır..o da onun çocuğudur..ceza büyük ve ağır olamaz..
dün banlandın bugün burdasın..niye çünkü burdaki herkes de senin bu aileye dahil olduğunu kabul ediyor..
AİLE BUDUR
umarım güzel örnek verebilmişimdir sana da çocuk demek istemedim aklıma gelen güzel olduğunu düşündüğüm bir önekti..
evt sana katılıyorum daha önce de yazdım..bunlar ilk günün heyecanı o bölüm rağbet gördü dedim..çok da üstüne düşmemek lazım dedim..
ama sen tepkini doğal olarak gösterdin gösterme hakkına sahipsin..ama şunu da söylemek istiyorum biraz aşırıya kaçtı..sebebi de evde arkadaşlarının olması idi..örneğe döndüm..hep birlikte gazate parçaları havalarda uçuştu..oynandı..
oldu bitti..
sen ayberki seviyorsun a cevap neden mi..DOBRASIN o yüzden seviyorum..( not: bu sevgi abi kardeş sevgisi)
kızıyorum bazen yazım dilin ağır oluyor..herkes ne yazmak istediğine bakmaz ..neyi nasıl yazdığına bakar..bu da gerginlik doğurur..bu sadece senin için geçerli değil..başka arkadaşlar da var..yazarken yumuşak uslup bulabilirmiyim diye düşünmüyorlar...o yüzden de alınanlar oluyor..
.......
gelelim diğer konuya...
bende yeniyim burda olmak keyifli..sen yenisin muhabbeti hoş olmayan bir muhabbet..mümkünse bu tavrı kullanmyalım lütfen..
ve diğer bir durum
sitede hanım arkadaşların olması ile ilgili..Çiçeksi ev Mi olurmuşş....ama dikensiz ev de olmaz..
mankenli araba fotolarında bazen abartılıyor yorumlar..ama doğrudan hiç bir şey söylenmiyor....hep imalı espriler yapılıyor..ve çoğu insan da eğleniyor..bzları da katılamıyor..
bununla ilgili bir bölüm de ben arzu etmiştim olmadı..deşarj oluruz..içimizi dökeriz eprilere boğarız diye düşünmüştüm..
bunu kendi aramızda facebookda yapmaya çalışıyoruz ama burdaki keyfi vermiyor...onu söyleyeyim..
ama şunu da eklemeden geçemeyeceğim..bu esprileri cem yılmaz yapınca
STAND UP oluyor..burda bir konunun içinde bizler yapınca terbiyesizlik oluyor..
bunu niye yazdım demek ki istemediğin bölümü okuma mevzusu olmuyor olamıyor..
ama hoşgörüyle o espriler de olabilri bence..hanım arkadaşlar da mazur görebilirler..
o hanım arkadaşlara çek lerin açtığı seat sayfasına girmelerini ve görmelerini tavsiye ederim..
bir istrihamım daha var..lütfen biz türk'üz bizdekiler görmemiş muhabbeti olmasın..
bir dünya ülkesine gittim sporcu olarak ve sporcularla tanıştım onlarla vakit geçirdim...14 sene turizm işi yaptım..inanmayacınız kadar yabancı turiztle tanıştım..ingiliz alman italyan hollandalı belçikalı fransız ispanyol avusturyalı amerikalı avustralyalı isveçli finli danimarkalı iskoç irlandalı gallerli afrikalı eski doğu bloku devletlerinin ülkeleri..asyalı
ERKEK heryerde ERKEK ve hepsinde aynı muhebbet var..bu onların yani bizim doğamızda var..
özetle ben üye olduğumda mankenli araç fotoları ve yorumları daha sık oluyordu şu an yok..büyük ihtimalle de siliniyor olabilir..sizler tepki gösteriyorsunuz diye..
bunu niye yazdım demek ki istemediğin bölümü okuma mevzusu olmuyor olamıyo
şu anda tahminlerimi yazıyorum büyük bir ihtimalle yanlış anlaşılacağım ve bombardıma tutulacağım..belki ben bunu yazarken bu konu kaptılmış olabilir ve ben gene geç kalmış olabilrim..
benim arzum HANIM ARKADAŞLARDAN bazen eğleniyor olabiliriz..orda saldırıya geçmeyin lütfen..bırakın da müzip çocuklar gibi eğlenelim
rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın