Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Scw yonetiminin tutumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha ne kadar devam edicek bu tartışmak merak ediyorum ?? artık tatlıya bağlansa nasıl olur :confused:

Tarık önceden bir konumu kitlemişti. PM atmış sağolsun. Bende ince davranışından dolayı tebrik ettim. Ancak dün akşamki davranışını hiç yakıştıramadım. Başka bir üyenin (Cupra-Ayberk)'in mesajını Ayberk'in ağızındanmış gibi alaycı bir şekilde editlemek ne demek? Mesela Ayberk'e yapılması değil kimseye yapılmamalı..

özgürcüm yetkili merciilere ulaş konuyu kapatın saçma sapan uzamaya başladı gereksiz.

cok gereksız uzadı bence..kırmayalım bırbırımızı.demokratık ulkede yasıyoruz oylamaya sunulsun cogunluk ne ıstıyorsa o yapılsın.. 1 gun dursun oylama sonucu neyse o olsun kı umarım bunca tartısma o acılan bolum ıcındır.. baska bır sıkıntı yoktur aramızda.

cezmi babanın sözünün üzerine hala tartışmaya devam ediyorsunuz..gereken yapılacak demiş...Bence daha fazla huzurumuz bozulmasın..!!

bence herkes çok gerilmiş açın bi stress atma konusu millet rahatlasın:D

Tarık önceden bir konumu kitlemişti. PM atmış sağolsun. Bende ince davranışından dolayı tebrik ettim. Ancak dün akşamki davranışını hiç yakıştıramadım. Başka bir üyenin (Cupra-Ayberk)'in mesajını Ayberk'in ağızındanmış gibi alaycı bir şekilde editlemek ne demek? Mesela Ayberk'e yapılması değil kimseye yapılmamalı..

Alp emin ol amacım uzatmak değil ama sadece bişi sorucam tartışma amaçlı yazmıyorum gerçekten ne yapıcağımı soruyorum... Sen konuya at çiftleşme videosu ekliosun diğeri inek pisleme videosu diğeri ördek pisliği konusu açıyor... Senin mesajını düzenliyorum konuyu siliyorum başkasının mesajını derken baktım yetişritemiyorum... Ayberk dalga geçer gibi aynı konuyu 3. sefer açıyor... O bizle dalga geçebiliyorsa ben neden geçmiyeyim? Bende böyle bişi yaptım... Çünkü silersem biliyorum yine açıcak açmasın diye değiştirdim mesajı sonuçta benim değiştirdiğim görünüyor... Biz kapattık birşeyleri düzeltmeye çabalıyoruz... Herkesin söylemek istediğini söylediğini düşünüyorum... Yazdı kilitlendi olmasın adına söylüyorum 10 dakika sonra konuyu kapatacağım... Sorunu olan arkadaşlar yöneticilere özel mesaj atsın lütfen... Herkese saygılar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt